Διαφήμιση
Τι συμβαίνει όταν βάζεις νερό στο μπουκάλι του σαμπουάν;
31-sampouan
 
Όταν το σαμπουάν κοντεύει να τελειώσει, οι περισσότερες από εμάς το γεμίζουμε -σχεδόν- με νερό προκειμένου να εκμεταλλευτούμε και την τελευταία σταγόνα.
 
Κάποιες μάλιστα, αραιώνουν το σαμπουάν τους με νερό για να το κάνουν να κρατήσει περισσότερο.
 
Τι συμβαίνει όμως στο σαμπουάν σου όταν του προσθέτεις νερό; Εξαρτάται από το είδος του σαμπουάν! .
 
organic-life
 
Όλα βασίζονται στα sulfates που περιέχει ή δεν περιέχει το σαμπουάν σου. Άν έχεις βαμμένα μαλλιά πρέπει να προτιμάς σαμπουάν χωρίς sulfates που προστατεύουν το χρώμα.
 
Όπως αναφέρει το queen.gr, τα σαμπουάν, που δεν έχουν sulfates, χάνουν την αποτελεσματικότητά τους όταν προσθέτεις νερό.
 
Έτσι κι αλλιώς, δεν κάνουν αφρό αλλά, αν τα αραιώσεις και με νερό δεν καθαρίζουν τόσο καλά τα μαλλιά σου.
 
Αν βάλεις νερό μόνο μία φορά, όταν τελειώσουν σχεδόν εντάξει, δεν πειράζει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να τα αραιώνεις με νερό.
 
balloon-tsantes
    
Τα υπόλοιπα σαμπουάν, αυτά που έχουν sulfates, μπορείς να τα αραιώσεις αλλά όπως και κάθε αραιωμένο προϊόν, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματικά όσο αν δεν τα αραίωνες.
 
Σε γενικές γραμμές άρα, μπορείς να βάλεις νερό στο σαμπουάν σου για να απολαύσεις το τελευταίο λούσιμο που θα σου προσφέρει αυτό το μπουκάλι.
 
Αρκεί να  μην το κάνεις συνήθεια και πριν αποφασίσεις να αραιώσεις το προϊόν σου με νερό, δες την ετικέτα και ανακάλυψε αν περιέχει sulfates η όχι.
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.