Διαφήμιση
Τι να κάνετε για τη χαλάρωση μετά από απώλεια βάρους
04-baros
 
Τα καλά νέα είναι ότι στην περίπτωση που η χαλάρωση είναι μικρή έως μέτρια, δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωσή της και μπορεί να αντιμετωπιστεί με μη επεμβατικές θεραπείες, όπως είναι οι ραδιοσυχνότητες και τα νήματα.
 
Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής εξηγεί όλες τις εναλλακτικές που δίνει η επιστήμη σήμερα.
 
Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες
Η μέθοδος σύσφιξης με την τεχνολογία, που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες, στα σημεία που χρειάζεται, είναι μία πολύ αποτελεσματική λύση.
 
Η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση ειδικής κεφαλής διαχέεται στους ιστούς θερμότητα, με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνώνονται.
 
«Ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.
 
Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνουμε παράλληλα βελτίωση της κυκλοφορίας», εξηγεί ο κύριος Γαϊτάνης.
 
Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς πιο αδύνατο, σμιλευμένο και καλλίγραμμο σώμα, με πιο απαλό και σφιχτό δέρμα.
 
Βοηθάει στη λείανση και στη σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, αλλά και στο πρόσωπο και στον λαιμό.
 
Στην κοιλιά μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος, να προκαλέσει σύσφιξη και να βοηθήσει στην απώλεια πόντων.
 
Στα ψωμάκια στο πλάι της μέσης, στους μηρούς, στα ψωμάκια στους γλουτούς, στο γόνατο, στο μπούτι, στα μπράτσα και γενικά στις περιοχές που υπάρχει λίπος και κυτταρίτιδα.
 
Συνήθως χρειάζονται συνολικά 4-6 συνεδρίες, οι οποίες επαναλαμβάνονται περίπου κάθε μία εβδομάδα με δέκα μέρες.
 
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά επέρχεται περισσότερη βελτίωση και κατά τους τρεις πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τα σημεία, που θα γίνει η εφαρμογή.
 
organic-life
 
Ανόρθωση με νήματα PDO
Τα νήματα PDO είναι κατάλληλη, μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και βοηθούν επιτυχώς στην ανόρθωση του δέρματος με φυσικό και με ασφαλή τρόπο.
 
Τα νήματα PDO είναι ράμματα πλήρως απορροφήσιμα, τοποθετούνται από τον γιατρό κάτω από το δέρμα, με λεπτή βελόνα, για να ανορθωθούν οι ιστοί του δέρματος.
 
«Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος.
 
Τα νήματα PDO βοηθούν στην ανόρθωση του δέρματος με φυσικό, όσο και με ασφαλή τρόπο», υπογραμμίζει ο πλαστικός χειρουργός. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο.
Στο σώμα μπορεί να ανορθώσουν:
 
- Την κοιλιά (κάτω, άνω και πλάγια).
- Το στήθος.
- Το ντεκολτέ.
- Τους μηρούς (μπροστά εσωτερικά, πίσω εσωτερικά).
- Τους γλουτούς.
- Τα μπράτσα.
- Τα γόνατα.
 
Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όσους εμφανίζουν ήπια έως μέτρια χαλάρωση.
 
balloon-tsantes
    
Πλεονεκτήματα θεραπείας:
• Σύντομη διάρκεια της εφαρμογής.
• Δεν αφήνει τομές ή ουλές.
• Δεν χρειάζεται νοσηλεία.
• Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια.
• Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές.

Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι απορροφήσιμα και αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό.
 
Όταν αποδομούνται, βοηθούν τον ιστό ν’ αυτοεπιδιορθωθεί, στηρίζοντάς τον ταυτόχρονα, ώστε να ανορθωθεί και να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο ενάντια στην βαρύτητα», λέει ο ειδικός.
 
Το κόστος ποικίλλει και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων, που θα χρησιμοποιηθούν, διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα με την κάθε περίπτωση.
 
Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε αρχικά ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ καθώς περνάει ο καιρός αυτό συνεχώς βελτιώνεται, με συνολική διάρκεια που υπολογίζεται περίπου στα δύο χρόνια.
 

 

Περισσότερα από την ενότητα ομορφιά

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.