Διαφήμιση
Πώς με λίγο σαπούνι μπορείς να κάνεις πιο πλούσια τα φρύδια σου!
03-fridia
 
Τα φρύδια είναι αυτό το σημείο που ορίζει όλο το πρόσωπο. Αν κάτι πάει στραβά με το σχήμα τους, αμέσως αλλάζει η όψη σου, ενώ αν δημιουργήσεις το τέλειο σχήμα έχεις αυτόματα και έναν φανταστικό καμβά για να ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου.
 
Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι κάθε τρεις και λίγο ξεπηδούν διάφορες τεχνικές για τον σωστό σχηματισμό των φρυδιών, όπως microblading, tinting και micropigmentation.
 
organic-life
 
Σύμφωνα με το queen.gr, τα φρύδια μας είναι η κορνίζα του προσώπου και πρέπει να τα προσέχουμε, όπως ακριβώς τα μάτια μας.
 
Αυτό δε θέλουμε όλες; Πλούσια, «γεμάτα» και καλοσχηματισμένα φρύδια. Πάνε οι εποχές που τα φρύδια ίσα-ίσα που διακρίνονταν στο πρόσωπό μας…
 
Η τεχνική λέγεται «soap brows» και σου εξηγούμε ευθύς αμέσως τι πρέπει να κάνεις. Όπως πολύ καλά κατάλαβες από το όνομά της, σίγουρα θα χρειαστείς μια μπάρα σαπουνιού.
 
balloon-tsantes.jpg
 
Αφού βρέξεις το σαπούνι, παίρνεις ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών και το τρίβεις πάνω στην μπάρα.
 
Στη συνέχεια, φτιάχνεις τα φρύδια σου χτενίζοντάς τα με το βουρτσάκι προς τη φυσική φορά της τρίχας. Αν θες να τους δώσεις πιο έντονο χρώμα, μπορείς να τα «γεμίσεις» με ένα μολύβι φρυδιών.
 
Τέλος, για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα, μπορείς να ψεκάσεις τα φρύδια σου με το setting spray.

 

 

Περισσότερα από την ενότητα ομορφιά

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.