Διαφήμιση
Γιατι βγάζεις σπυράκια στα φρύδια σου;
16-fridia
 
Τα σπυράκια είναι ανεπιθύμητα όπου και αν εμφανίζονται αλλά μας παραξενεύουν ιδιαίτερα όταν τα βρίσκουμε στα… φρύδια μας!
 
Είναι ένα σημείο που δεν έχει πολλούς σμηγματογόνους αδένες και έτσι δεν περιμένουμε να βρούμε σπυράκια εκεί. Κι όμως, πολλά κορίτσια παρατηρούν σπυράκια πολύ κοντά ή ακόμα και κάτω από τις τρίχες των φρυδιών τους. Τι συμβαίνει λοιπόν;
 
Αρχικά, αν έχεις και εσύ σπυράκια στα φρύδια μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Τα σπυράκια εκεί, προκύπτουν κυρίως από την αποτρίχωση και θα φύγουν γρήγορα.
 
organic-life
 
Μπορεί όμως να φταίει και κάποιο προϊόν που χρησιμοποιείς. Τα μολύβια είναι συνήθως πιο ασφαλή από τα τζελ, τις πούδρες και τις μάσκαρα γιατί οι φόρμουλές τους δεν περιέχουν συστατικά που φράσσουν τους πόρους και έτσι δεν προκαλούν σπυράκια.
 
Αν λοιπόν δεν κάνεις τίποτα στα φρύδια σου για αποτρίχωση, τότε ίσως πρέπει να σκεφτείς αν φταίει το προϊόν με το οποίο γεμίζεις τα φρύδια σου.
 
balloon-tsantes.jpg
 
Πότε πρέπει να πας στον γιατρό για την περίπτωσή σου όμως; Αν παρατηρήσεις πως δημιουργούνται κύστες και όχι απλά σπυράκια με πύον.
 
Όπως αναφέρει το queen.gr, αν τα σπυράκια που έχεις βγάλει είναι εσωτερικά και πονούν, τότε είναι καλό να κλείσεις ένα ραντεβού με τον δερματολόγο σου για να προσδιορίσει εκείνος τα αίτια και να σου προτείνει σχέδιο δράσης.
 
Σε κάθε περίπτωση, μία κρέμα για σπυράκια πάντα βοηθά και η σωστή υγιεινή των προϊόντων και των εργαλείων σου επιβάλλεται.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.