Διαφήμιση
Αυτό είναι το ψάρι-σύμμαχος για υγιή και όμορφα μαλλιά
09-solomos
 
Οι περισσότερες από εμάς προσπαθούν μονίμως να αποκτήσουν υγιέστερα και μακρύτερα μαλλιά. Γι' αυτό το λόγο είτε επενδύουμε σε ακριβές θεραπείες είτε αγοράζουμε επαγγελματικά προϊόντα που υπόσχονται θαύματα.
 
Ωστόσο, υπάρχει ένας σημαντικός παράγοντας τον οποίο αγνοείς και μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην βελτίωση ποιότητας της τρίχας σου, η διατροφή.

Όπως ξέρεις υπάρχουν στην αγορά πολλές βιταμίνες και συμπληρώματα που υποτίθεται ότι ενισχύουν άμεσα την ανάπτυξη των μαλλιών σου.
 
organic-life
  
Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις είναι να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μερικά υγιεινά τρόφιμα που έχουν ακριβώς την ίδια δράση.
 
Συγκεκριμένα ο σολομός το νόστιμο, λιπαρό ψάρι είναι η μαγική τροφή για υγιή και απαλά μαλλιά.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο σολομός, οι σαρδέλες και το σκουμπρί είναι πολύ πλούσια με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, απαραίτητα λίπη για τον οργανισμό.
 
balloon-tsantes
 
Μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων ενώ διατηρούν επίσης τα μαλλιά σου πλούσια και λαμπερά. Βοηθούν στην ενυδάτωση των τριχοθυλακίων σου με αποτέλεσμα την ανάπτυξή τους. Επίσης η πρωτεΐνη και η βιοτίνη αποτρέπουν τη θραύση της τρίχας.

Όπως αναφέρει το plus.queen.gr, μελέτες που πραγματοποιήθηκαν απέδειξαν πως η λήψη ενός συμπληρώματος που περιέχει ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, μαζί με τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά, μείωσε άμεσα την τριχόπτωση και αύξησε το πάχος των μαλλιών.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.