Διαφήμιση
Λιπογλυπτική με αυτόλογο λίπος.
13-lipogliptiki
 
Η λιπογλυπτική αποτελεί την πλέον εξελιγμένη μορφή λιποαναρρόφησης και σημαίνει αφαίρεση λίπους από εκεί που έχει δημιουργηθεί τοπικό πάχος και είναι δύσκολο να αφαιρεθεί με γυμναστική ή δίαιτα.
 
Αυτό επιτυγχάνεται με ειδικές βελόνες, οπότε αφαιρείται το λίπος που περισσεύει από διάφορα σημεία του σώματος, γίνεται ειδική επεξεργασία του και με αυτό αυξάνουμε στήθος ή γλουτούς αλλά και βελτιώνουμε την εμφάνιση του προσώπου.
 
Χρήση του λίπους
Συγχρόνως όμως, το λίπος αυτό δεν πάει χαμένο, γιατί μπορεί να επανεισαχθεί στο σώμα για να δημιουργηθούν πιο «ελκυστικές» αναλογίες στους γλουτούς, να δοθεί νέο σχήμα στο στήθος, πιο αρμονικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, αλλά και-πιο σπάνια -στις γάμπες.
 
Το σώμα αντιμετωπίζεται ως σύνολο χαρακτηριστικών, και αρμονικά αυτό διαμορφώνεται με καλαίσθητο τρόπο, αφαιρώντας λίπος από εκεί όπου δεν χρειάζεται και προσθέτοντάς το εκεί όπου αυτό χρειάζεται περισσότερο.
 
Με τη χρησιμοποίηση της σύγχρονης τεχνικής των υπερήχων, το λίπος διασπάται και ρευστοποιείται, με αποτέλεσμα στη συνέχεια η έγχυσή του στα σημεία που αυτό χρειάζεται να είναι πιο φυσική και το αποτέλεσμα πιο ομοιόμορφο.
 
Θα λέγαμε χαριτολογώντας, πως πλέον τα «ψωμάκια» στις γυναίκες και τους άνδρες, το λαγόνιο λίπος, το λίπος στην κοιλιά, τους βραχίονες, ή το εσωτερικό των μηρών αναδεικνύονται σε μια φυσική πηγή προσθετικού υλικού από το ίδιο το σώμα μας.
 
Όπως αναφέρει το iatropedia.gr, αυτό γίνεται προκειμένου να βελτιώσουμε φυσικά τις ατέλειές μας, χωρίς να καταφεύγουμε σε ξένες ουσίες και χωρίς παρενέργειες και αστοχίες.
 
Η αυξητική των γλουτών (Brazilian buttocks) με περίπου 1000cc λίπους, τα οποία τοποθετούνται σε διάφορα στρώματα, έχει θεαματικά αποτελέσματα, πολύ καλύτερα από τη χρήση προθέσεων.
 
organic-life
  
Αυτόλογο λίπος
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα των μοσχευμάτων αυτόλογου λίπους του ίδιου του ατόμου, για ανόρθωση του στήθους, με αύξηση του μεγέθους κατά δύο νούμερα, χωρίς επιπλοκές και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μετεγχειρητικά.
 
Η προσθήκη λίπους στο στήθος, χρησιμοποιείται στην ενίσχυση μεγέθους, τη μορφοποίηση του σχήματος, αλλά και την αλλαγή υφής του.
 
Παράλληλα όμως, πέραν της απλής αυξητικής στήθους, το λίπος χρησιμοποιείται με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα και στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, για αποκατάσταση του στήθους μετά από μερική μαστεκτομή ή τμηματεκτομή.

Επίσης, διορθώνονται ατέλειες του στήθους και των τοιχωμάτων του, όπως επίσης και αποκαθίστανται ιστοί που έχουν καταστραφεί από τραύμα ή ασθένεια, αλλά και διορθώνονται μη ικανοποιητικά αποτελέσματα μετά από εγχείρηση.
 
balloon-tsantes
 
Αυξητική στήθους
Η αισθητική χειρουργική στην αυξητική πλαστική στήθους, πέραν της βελτίωσης της εμφάνισης, βελτιώνει την ισορροπία της σιλουέτας και ενισχύει την αυτοπεποίθηση της γυναίκας.
 
Η συνεισφορά του λίπους είναι σημαντική επίσης στο να απαλυνθούν ή να σβήσουν οι ρινοπαρειακές ρυτίδες, ή οι ρυτίδες στα μάγουλα προσδίδοντας λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο, καθώς και στην ανόρθωση των ζυγωματικών, που δίνει την έντονη νεανική εμφάνιση, όπως επίσης και στην προσθετική χειλιών.
 
Να τονίσουμε ότι η υπερβολική χρήση υαλουρονικού οξέως που συνήθως χρησιμοποιείται στα ζυγωματικά είναι υπεύθυνη για το συχνά αφύσικο αποτέλεσμα που όλοι έχουμε παρατηρήσει, και το οποίο οφείλεται στο πρήξιμο και το οίδημα που έχει προκληθεί στην περιοχή λόγω κατακράτησης υγρών.
 
Αντίθετα το λίπος, δίνει ιδιαίτερα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα και λόγω της εύπλαστης υφής του.
 
Η λιπογλυπτική επέμβαση ανάλογα και με τις περιοχές του σώματος που θα «σμιλευθούν» διαρκεί περίπου 2 ώρες.
 
Πραγματοποιείται με ελαφρά αναισθησία (μέθη) και συνήθως δίδεται εξιτήριο την ίδια μέρα, ενώ η άμεση ανάρρωση συνήθως διαρκεί μια εβδομάδα, οπότε και γίνεται και η πλήρης δραστηριοποίηση στην καθημερινότητα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά σε 4-6 εβδομάδες.
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.