Διαφήμιση
Τι είναι το Jade Roller και τι εκπληκτικό μπορεί να κάνει για το πρόσωπο σου;
16-roller
 
Το Jade Roller το χρησιμοποιούν στην Κίνα εδώ και χιλιάδες χρόνια για να τονώνεται η κυκλοφορία και για να διατηρείται το δέρμα τους λαμπερό και σφριγηλό.
 
Πολύ πιθανό να μην κάνει θαύματα, όμως είναι ένα εργαλείο που δίνει κάτι παραπάνω στη φροντίδα του πολύτιμου αλλά και ταλαιπωρημένου προσώπου μας.

Το Jade Roller ή αλλιώς το ρολό νεφρίτη είναι ένα εργαλείο ομορφιάς και περιποίησης που χρησιμοποιήθηκε χιλιάδες χρόνια πριν και που επέστρεψε εδώ και λίγο καιρό ως…beauty trend κατακλύζοντας το instagram και όχι μόνο.
 
organic-life
  
Αν θέλεις τη γνώμη μου, καλά έκανε και επέστρεψε καθώς αν υπάρχει κάτι που μπορεί να έχει επίδραση σε δέρμα και ενέργεια αυτό είναι οι κρύσταλλοι.
 
Το Jade Roller έχει στις δυο άκρες του δυο κρυστάλλους νεφρίτη. Μια μεγάλη για μάγουλα, μέτωπο και πηγούνι και μια μικρότερη για την περιοχή των ματιών.
 
Λίγα λόγια για τον νεφρίτη...
νεφρίτης βοηθάει πολύ στο να κυκλοφορεί καλύτερα το αίμα. Έτσι μειώνεται η κατακράτηση υγρών, γίνεται ένα καλό λεμφικό μασάζ και οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται μαζί με τα όποια σημάδια κούρασης.
 
Ο Νεφρίτης είναι ένας υπέροχος κρύσταλλος με πρακτικές αλλά και πνευματικές ιδιότητες. Οι Σουμέριοι πίστευαν ότι ο νεφρίτης έχει τη δυνατότητα να λύνει τα απρόβλεπτα προβλήματα της ζωής.
 
balloon-tsantes
  
Οι Κινέζοι τον λατρεύουν εδώ και 5.000 χρόνια και θεωρούν πως είναι η πέτρα της αθανασίας. Φέρνει χαρά, πλούτο, καλή τύχη, αφθονία, διάθεση, έρωτα και ζωτικότητα.

Είναι μια πέτρα αποτοξίνωσης και καθαρισμού, βοηθώντας τα όργανα φιλτραρίσματος και απέκκρισης του σώματος.

Μας βοηθά να κατανοήσουμε τα όνειρά μας και μας διδάσκει να ζούμε σε αρμονία με τους νόμους της φύσης και το πνεύμα.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.