Διαφήμιση
Πώς θα διαρκεί το άρωμα σας όλη μέρα;
29-aroma
 
Η ζέστη, και κατ’ επέκταση ο ιδρώτας, δυσκολεύουν την κατάσταση και λίγο αφότου βγείτε από το μπάνιο σας, νιώθετε ότι ήδη η υπέροχη μυρωδιά σας έχει εξαφανιστεί.
 
Για να διατηρήσετε το άρωμα σας όλη μέρα ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.
 
• Αν θέλετε το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο, μην το αποθηκεύετε στο μπάνιο σας ή σε άλλα υγρά, ζεστά μέρη. Η θερμότητα, το φως και η υγρασία θα καταστρέψουν το άρωμα και θα μειώσουν την ποιότητά του.
 
Αντ’ αυτού, φυλάξτε το μπουκάλι σε δροσερά, ξηρά σημεία όπως στο δωμάτιό σας και μακριά από τα παράθυρα.
 
organic-life
  
• Τρίψτε βαζελίνη στα σημεία παλμών σας πριν ψεκάσετε το άρωμά σας για να το κάνετε να διαρκεί περισσότερο.
 
Η βαζελίνη, η οποία είναι αποφρακτική, θα κρατήσει το άρωμα στο δέρμα σας περισσότερο από ό,τι εάν το είχατε ψεκάσει πάνω σε ξηρό δέρμα.
 
• Εφαρμόστε ένα άοσμο γαλάκτωμα πριν από το άρωμά σας. Οι λιπαρές επιδερμίδες διατηρούν τα αρώματα περισσότερο, οπότε αν έχετε ξηρό δέρμα, χρησιμοποιήστε πρώτα μια ενυδατική για να βοηθήσετε να «κλειδώσει» το άρωμα.
 
• Ψεκάστε το άρωμά σας αμέσως μετά από το ντους και πριν ντυθείτε. Η υγρασία στο δέρμα σας θα σας βοηθήσει να «κλειδώσετε» το άρωμα. Αυτό θα αποτρέψει επίσης το άρωμα από το να αφήσει σημάδια σε λεπτά ρούχα ή κοσμήματα.
 
• Μην τρίψετε το άρωμα στους καρπούς σας μετά τον ψεκασμό. Εάν τρίβετε τους καρπούς σας, θα αναγκάσετε τις κορυφαίες νότες του αρώματος να εξαφανιστούν γρηγορότερα από ό,τι προορίζονταν και έτσι το άρωμά σας δε θα διαρκέσει τόσο πολύ.
 
balloon-tsantes
  
• Στοχεύστε στα σημεία σφυγμού και τις θερμές περιοχές στο σώμα σας όταν ψεκάζετε άρωμα. Για να κάνετε τη μυρωδιά να διαρκεί περισσότερο, επιλέξτε συγκεκριμένες περιοχές, όχι όλες μαζί.
 
Όπως αναφέρει το in.gr, οι θερμές περιοχές θα βοηθήσουν στη διάχυση του αρώματος σε ολόκληρο το σώμα σας.
 
Μερικά τέτοια σημεία βρίσκονται πίσω από το αυτί σας, στο κάτω μέρος του λαιμού σας, στον καρπό σας, στον αγκώνα σας και πίσω από το γόνατό σας.
 
• Ο ψεκασμός ενός αρωμάτων με βάση το αλκοόλ απευθείας στα μαλλιά σας θα τα αφυδατώσει, οπότε ψεκάστε το άρωμα στην βούρτσα σας πριν την περάσετε μέσα από τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας θα είναι ελαφρώς αρωματισμένα και άθικτα.
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2020 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.