Διαφήμιση
Τί κάνεις πριν κοιμηθείς και καταστρέφεις τα μαλλιά σου;
07-mallia
 
Πολλές από εμάς λατρεύουμε να πειραματιζόμαστε με τα μαλλιά μας ενώ άλλες εκνευρίζονται όταν πρέπει ακόμη και να τα χτενίσουν.
 
Όλες όμως έχουμε ένα κοινό: φροντίζουμε κι αγαπάμε τα μαλλιά μας. Χρησιμοποιούμε διάφορα προϊόντα conditioner, για προστασία από την θερμότητα ή λαδάκια για έξτρα λάμψη.
 
Ήξερες όμως ότι τα μαλλιά σου μπορούν να καταστραφούν ακόμη και στον ύπνο σου; Αυτά τα πράγματα θα δεις ότι τα κάνεις κι εσύ πολλές φορές πριν κοιμηθείς ή κατά την διάρκεια του ύπνου. 

Κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά
Έκανες μπάνιο πριν κοιμηθείς και τώρα βαριέσαι να τα στεγνώνεις. Οπότε λες δεν πειράζει, θα τα φτιάξεις το πρωί μόλις ξυπνήσεις.
 
Αυτό λοιπόν είναι ένα από τα μεγαλύτερα φάουλ που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου αφού έτσι καταστρέφονται περισσότερο. Οπότε την επόμενη φορά σιγουρέψου πως τα στέγνωσες έστω και για λίγα λεπτά πριν πέσεις για ύπνο.
 
organic-life
  
Δεν τα χτενίζεις
Όταν χτενίζεις τα μαλλιά σου τα βοηθάς να μοιραστεί κατά μήκος τους το φυσικό έλαιο της τρίχας.
 
Έτσι αποφεύγεις το ανακάτεμα των μαλλιών και την ταλαιπωρία της επόμενης μέρας για να τα ξεμπλέξεις.
 
Τσιγκουνεύεσαι την έξτρα ενυδάτωση στα μαλλιά σου
Εάν συνήθως λούζεις τα μαλλιά σου το πρωί τότε δεν θα πρέπει να ξεχνάς πριν πέσεις για ύπνο να απλώνεις κάποιο λαδάκι στα μαλλιά σου.
 
Άφησε το να σταθεί όλο το βράδυ και το αποτέλεσμα θα είναι πιο υγιή και λαμπερά μαλλιά.
 
Κοιμάσαι με λακ στα μαλλιά
Μετά από μία ξέφρενη βραδιά φυσικά είσαι κουρασμένη για να λούσεις τα μαλλιά σου. Όμως το σπρέι που χρησιμοποίησες για να τα φτιάξεις σίγουρα θα σου κάνει τα μαλλιά ξηρά.
 
balloon-tsantes
  
Κοιμάσαι με πιασμένα τα μαλλιά
Εάν πιάνεις τα μαλλιά σου σε μία αλογοουρά πριν ξαπλώσεις για να μην σε ενοχλούν κατά την διάρκεια του ύπνου τότε να είσαι σίγουρη ότι καταστρέφεις τα μαλλιά σου.
 
Σύμφωνα με το ediva.gr, με αυτόν τον τρόπο σπάει και ταλαιπωρείται η τρίχα. Εάν σε ενοχλούν μπορείς να τα κάνεις μία χαλαρή πλεξούδα.
 
Κοιμάσαι με ελαστικό λαστιχάκι
Την επόμενη φορά που θα πέσεις για ύπνο πιάσε τα μαλλιά σου με ένα μαλακό λαστιχάκι, μια από τις καλύτερες εφευρέσεις της εποχής μας. Όχι μόνο δεν καταστρέφει την τρίχα αλλά είναι επίσης πρακτικό και όμορφο.
 
Κοιμάσαι σε βαμβακερές μαξιλαροθήκες
Αντικατέστησε τις βαμβακερές σου μαξιλαροθήκες με μεταξωτές. Έτσι τα μαλλιά σου δεν θα γίνονται κατσαρά ούτε ξερά αφού το μετάξι τα προστατεύει.
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.