Διαφήμιση
Αυτό είναι το πιο βολικό και κομψό κούρεμα της φετινής σεζόν
14-curtain
 
Αυτό που αναζητά η σύγχρονη γυναίκα στην καθημερινότητά της είναι ένα πράγμα: η άνεση. Άνεση στον τρόπο που ντύνεται και στα υφάσματα που φοράει, άνεση και στα μαλλιά της.
 
Καμία από εμάς δεν έχει τη διάθεση και τον χρόνο να ξυπνά το πρωί και να θέλει μία ώρα να τιθασεύσει τα μαλλιά της, ή να κάνει περίτεχνα χτενίσματα για να πάει περιποιημένη στη δουλειά της.
 
Ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε σε κατ’ οίκον περιορισμό, όλες θέλουμε τη βολή μας.
 
organic-life
   
Θέλουμε ένα hairstyle, που να μας κάνει να νιώθουμε όμορφες, θελκτικές και κυρίως να μπορούμε με αυτό να κάνουμε πολλά και διαφορετικά hair looks στη στιγμή.
 
Ναι! Ακόμα και για να κάτσουμε μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή για τα απαραίτητα zoom meetings. Σου μοιάζει σαν όνειρο αυτή η σκέψη;

Κι, όμως, αυτό που σου περιγράφουμε υπάρχει και είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτόν τον χειμώνα. Ο λόγος για… τα curtain bangs σε μαλλιά μεσαίου μήκους.
 
balloon-tsantes
  
Μιλάμε για τις αφέλειες που μοιάζουν με κουρτινάκια (το λέει και το όνομά τους, άλλωστε) και δεν καλύπτουν όλο το μέτωπο, είναι ίσως λίγο πιο μακριές από τις κλασικές αφέλειες και κάποιες φορές φτάνουν μέχρι το ύψος του αυτιού.
 
Όπως αναφέρει το onmed.gr, οι αφέλειες αυτές, σε συνδυασμό με το μεσαίο μήκος των μαλλιών, επιτρέπουν τη δημιουργία πολλών και διαφορετικών χτενισμάτων,- από high και low ponytails, πλεξούδες και κότσους μέχρι και natural waves-, τα οποία μπορείς να εναλλάσσεις στην καθημερινότητά σου.
 
Αν, λοιπόν, τόσο καιρό αναζητούσες μια ανανέωση στην εικόνα σου, μια αλλαγή που θα σε κάνει πιο φρέσκια και θα δώσει στυλ σε όλη την εμφάνισή σου, η επιλογή των curtain bangs είναι ό,τι πρέπει. 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.