Διαφήμιση
Έχω στρογγυλό πρόσωπο, να κόψω τα μαλλιά μου καρέ;
18-kare
 
Το καρέ δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα, τέλος. Είναι ό, τι πιο κομψό και κολακευτικό για κάθε σχήμα προσώπου και αυτό γιατί, το καρέ, δεν αναφέρεται σε ένα και μόνο μήκος ούτε σε ένα και μόνο στιλ.
 
Στην πραγματικότητα, ο ορισμός καρέ αναφέρεται στο ίσιο κόψιμο αλλά με τον καιρό άρχισε να σημαίνει το κοντό κούρεμα που ξέρουμε σήμερα.
 
organic-life
   
Το καρέ λοιπόν, όσο και αν είναι δημοφιλές, εξακολουθεί να «βασανίζει» τα κορίτσια που έχουν στρογγυλό πρόσωπο και το αποδεικνύει η ερώτησή σου.
 
Είναι εύλογη, ξεκάθαρα. Καμία μας δεν θέλει να κάνει ένα κούρεμα καταδικασμένο στην αποτυχία. Το καρέ ναι, ταιριάζει στα στρογγυλά πρόσωπα αρκεί να έχει λίγο μήκος.
 
Σκέψου ό, τι το πρόσωπό σου έχει 3 ευθείες γραμμές, μία στο μέτωπο, μία στο ύψος της μύτης και μία στο πιγούνι. Η μεσαία γραμμή είναι η πιο μακριά από όλες γιατί έχεις περισσότερο όγκο εκεί.
 
balloon-tsantes
  
Αυτό που δεν θες να κάνεις λοιπόν είναι να προσθέσεις όγκο στα πλάγια κόβοντας ένα κοντό καρέ κάτω από τα αυτιά. 
 
Όπως αναφέρει το queen.gr, ένα μακρύ καρέ θα έδινε μήκος στο πρόσωπό σου και θα το έκανε να μοιάζει πιο λεπτό. Μην σκέφτεσαι λοιπόν ότι το καρέ δεν σου ταιριάζει, απλά βρες το καρέ που σου ταιριάζει περισσότερο.
 
Και αν θέλεις κάτι πολύ κοντό… go for it! Έχουμε περάσει τόσα πολλά, ας κάνουμε επιτέλους αυτό που θέλουμε και αν δεν πετύχει… μαλλιά είναι θα μακρύνουν!
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.