Διαφήμιση
Ώρα να μάθεις ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο gel και το Shellac
21-shelac
 
Ο όρος shellac έχει γίνει συνώνυμος με το gel μανικιούρ. Πολλές γυναίκες, όταν λένε Shellac εννοούν το μανικιούρ που στεγνώνει κάτω από UV λάμπα και κρατά 2 εβδομάδες… το gel δηλαδή. Δεν είναι όμως το ίδιο πράγμα.
 
Το Shellac διαφέρει από το gel όπως το τσιρότο από το hansaplast. Θα σου εξηγήσω και θα ξεκινήσω από το Shellac.

Το Shellac ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που βάφουμε τα νύχια μας. Είναι δημιουργία της εταιρίας CND και πρόκειται για ένα υβριδικό προϊόν που συνδυάζει το βερνίκι (για χρώμα και λάμψη) και το gel για ανθεκτικότητα.
 
organic-life
   
Το Shellac λοιπόν είναι brand όχι όρος που περιγράφει κάτι. «Ψήνεται» κάτω από λάμπα UV και είναι ιδανικό για λεπτά, εύθραυστα νύχια.
 
Μάλιστα, είναι ιδανική επιλογή και για νύχια που υποφέρουν από παθήσεις όπως η ψωρίαση. Είναι λοιπόν πολύ φιλικό προς το νύχι και δεν διαρκεί τόσο πολύ όσο το gel.

Και μιας που το έφερε η κουβέντα…Το gel από την άλλη δεν είναι brand, είναι κατηγορία βερνικιών και περιλαμβάνει την OPI, την Blue Sky αλλά ΟΧΙ τη Shellac!
 
Το gel άρα, αναφέρεται στη φόρμουλα που εκμεταλλεύεται την τεχνολογία των ακρυλικών μονομερών και ολιγομερών που σκληραίνουν με την UV ακτινοβολία.
 
balloon-tsantes
  
Το gel επίσης δεν περιέχει βερνίκι όπως το Shellac. Είναι ιδανικό για σκληρά νύχια και διαρκεί πράγματι ως και 2 εβδομάδες.

Όπως αναφέρει το queen.gr, εκτός από όλα τα παραπάνω, το Shellac kαι το gel διαφέρουν και στην αφαίρεση. Το Shellac αφαιρείται πολύ πιο εύκολα από ότι το gel.
 
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι δεν μπορείς να ζητάς Shellac και να περιμένεις να λάβεις gel ούτε και να κάνεις gel νομίζοντας ότι είναι το ίδιο με το Shellac.
 
Ποιο είναι καλύτερο; Είναι όλα θέμα γούστου και ανάγκης. Η μανικιουρίστ σου μπορεί να σου προτείνει ποιο από τα δύο είναι καταλληλότερο για τα νύχια σου. Αρκεί να ξέρεις ότι δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα!

 

 

Περισσότερα απο την ενότητα ομορφιά

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.