
Πληρωμένος δολοφόνος στην Τουρκία δεν πληρώθηκε για τις υπηρεσίες του και απευθύνθηκε στον τουρκικό Σύνδεσμο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να βρει το δίκιο του.
Είχε αναλάβει τη δολοφονία επιχειρηματία και θα λάμβανε ως αμοιβή το ποσό των 500 χιλιάδων λιρών Τουρκίας. Ο επιχειρηματίας αν κα πυροβολήθηκε στο κεφάλι, δεν απεβίωσε, έτσι οι εργοδότες του θεώρησαν σκόπιμο να μην του καταβάλουν την αμοιβή του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ταράφ», ο πληρωμένος δολοφόνος ανέφερε στο Σύνδεσμο ότι του ανατέθηκε από συμμορία η δολοφονία επιχειρηματία, αλλά δεν μπόρεσε να εισπράξει την αμοιβή του. Ανέφερε επίσης και τα ονόματα αστυνομικών που μετέχουν στη συμμορία.
Τους ισχυρισμούς του πληρωμένου δολοφόνου επιβεβαίωσε και ο επιχειρηματίας Ραχμί Μποσταντζί που ήταν το θύμα της ανεπιτυχούς, τελικά, απόπειρας δολοφονίας και προσέφυγε στον εισαγγελέα.
Τώρα εμείς τι να πούμε…
Επιστροφή στην ενότητα παράξενα
|