Διαφήμιση
Καρχαρίας σκοτώνεται από θαλάσσιο λέοντα
18-karxarias 
 
Ένας καρχαρίας έχασε τη ζωή του, σε παραλία της δυτικής Αυστραλίας, όταν ένας θαλάσσιος λέοντας κόλλησε στο λαιμό του.
 
Ένα βίντεο, που αναρτήθηκε στο Youtube, απαθανάτιζε τον καρχαρία, μήκους τεσσάρων μέτρων, να κολυμπά πολύ κοντά στην ακτή, στην παραλία Coronation, κάνοντας ορισμένες περίεργες κινήσεις.
 
Δύο μέρες αργότερα, αναφέρθηκε από ψαράδες και παραθεριστές ότι ο καρχαρίας εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία, όπου τον ξέβρασε το κύμα.
 
Το γεγονός αυτό κινητοποίησε τις Αρχές της περιοχής, με το Τμήμα Αλιείας να διεξάγει έρευνα, σχετικά με τον παράξενο αυτό θάνατο.

 
Επιστήμονες, επικεφαλής των οποίων ήταν ο Δρ. Ρόρι Μακόλεϊ, ταξίδεψαν στην κοντινή πόλη Τζεράλντον, για να διαπιστώσουν ότι ο καρχαρίας δεν έφερε τραύματα, ούτε παρουσίαζε σημάδια κάποιας ασθένειας.
 
Ωστόσο, οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι στο λαιμό του καρχαρία είχε κολλήσει ένας μεγάλος θαλάσσιος λέοντας, κάτι που ενδεχομένως να εξηγεί τις περίεργες κινήσεις του λίγες μέρες πριν, καθώς θεωρείται πιθανό ότι προσπαθούσε να απαλλαγεί από αυτό.
 
Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι ο θαλάσσιος λέων ίσως να προκάλεσε βλάβες στα εσωτερικά όργανα του καρχαρία ή να σταμάτησε τη ροή του νερού προς τα βράγχια του, οδηγώντας το έτσι στο θάνατο.
 
Μια εναλλακτική εξήγηση είναι ο καρχαρίας να «εγκλωβίστηκε» στα ρηχά νερά, προσπαθώντας να αφαιρέσει τον θαλάσσιο λέοντα από το λαιμό του.
 
Το Τμήμα Αλιείας επεσήμανε ότι ο ίδιος καρχαρίας είχε εντοπιστεί και «μαρκαριστεί» στη Νότια Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2014, αποδεικνύοντας ότι το συγκεκριμένο είδος μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, σε μικρό χρονικό διάστημα.
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.