Διαφήμιση
Από πόνο στην κοιλιά έμαθε 44χρονος πως είναι γυναίκα
29-man
 
 
Ένας 44χρονος από την Κίνα έμεινε άφωνος όταν ο γιατρός στον οποίο απευθύνθηκε με πόνους στην κοιλιά και αίμα στα ούρα τού είπε ότι τα συμπτώματά του οφείλονται στο ότι έχει έμμηνο ρύση.
 
Σύμφωνα με τα nea.gr ο παντρεμένος άντρας από την επαρχία Zhejiang πήγε στον γιατρό μαζί με την σύζυγό του και εκεί έμαθε ότι διαθέτει πλήρη εσωτερικά γυναικεία όργανα αναπαραγωγής.
 
Έμαθε επίσης πως το πέος του είναι διαφορετικό από εκείνο των άλλων ανδρών, καθώς και ότι του λείπουν ορισμένα άλλα ανδρικά χαρακτηριστικά, όπως το «μήλο του Αδάμ» (ή «καρύδι», όπως αποκαλείται η προεξοχή του θυρεοειδούς αδένα στον λαιμό).
 
Παρ’ όλα αυτά, τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια, δήλωσαν πως η σεξουαλική ζωή τους είναι απολύτως φυσιολογική - ισχυρισμός που δεν πιστεύουν οι γιατροί, εξαιτίας των μορφολογικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών του πέους του.
 
Εκπρόσωπος του Νοσοκομείου First People’s στο Γιονγκ-κανγκ, εξήγησε ότι οι γιατροί δεν είχαν αμφιβολίες για το φύλο του ασθενούς όταν τους πρωτοεπισκέφθηκε.
 
Μία αξονική τομογραφία, όμως, αποκάλυψε ότι διέθετε μήτρα και ωοθήκες, ενώ εξετάσεις DNA έδειξαν πως στα κύτταρά του υπήρχε ζεύγος Χ χρωμοσωμάτων, γεγονός που τον καθιστά γυναίκα από γενετικής απόψεως (σ.σ. οι άντρες έχουν στα κύτταρά τους ένα Χ και ένα Υ χρωμόσωμα).
 
Τα ευρήματα αυτά ήταν και η εξήγηση για την κόπωση και τα πρηξίματα στο στήθος και στα πόδια, καθώς και για το αίμα στα ούρα που παρουσίαζε επί μερικές μέρες κάθε μήνα.
 
Ο 44χρονος πάσχει επίσης από συγγενή υπερπλασία των επινεφριδίων, μία κληρονομική ασθένεια που προκαλεί διόγκωση των επινεφριδίων (σ.σ. είναι αδένες που βρίσκονται πάνω από τους νεφρούς) εξαιτίας της μειωμένης παραγωγής ορμονών του στρες και αυξημένης παραγωγής των ορμονών του ανδρικού φύλου.
 
Οι γιατροί πιστεύουν ότι εξαιτίας της υπερπαραγωγής των ανδρικών ορμονών ανέπτυξε ο 44χρονος τα ανδρικά χαρακτηριστικά του φύλου που διαθέτει, παρότι είναι γυναίκα.
 
Αν και προχώρησαν σε χειρουργική διόρθωση των δυσμορφιών στα επινεφρίδιά του, δεν γνωστοποίησαν εάν θα υποβληθεί και σε ορμονοθεραπεία για να αποκαταστήσει την ορμονική λειτουργία του ή αν θα θελήσει να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου για να μείνει για πάντα άντρα
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.