Διαφήμιση
Αγνωστη έμενε στη σοφίτα του και έλεγε πως είναι σπίτι της
22-sof
 
Βρήκε μια γυναίκα να κατοικεί στη σοφίτα του

Ακουσε θόρυβο, ανέβηκε στη σοφίτα και βρήκε μια γυναίκα να μένει σπίτι του !!!

Πρόκειται για τον Davis Wahlman, ο οποίος σύμφωνα με τη DailyMail άκουσε θόρυβο και βρήκε μια γυναίκα.
 
22-sof1

Όταν πήγε να τραβήξει την πόρτα του γραφείου του διαπίστωσε απλώς ότι ήταν κλειδωμένη. Αρχίζοντας να την χτυπάει παραξενεμένος άκουσε από μέσα μια γυναίκα να ρωτάει αν είναι ο Jimmy.

Όταν τελικά η μελαχρινή γυναίκα άνοιξε την πόρτα, εκείνος δεν πίστευε στα μάτια του καθώς επρόκειτο για μια εντελώς ξένη γυναίκα.
 
22-sof2

Ο Wahlman τη ρώτησε τι δουλειά έχει στο σπίτι του εκείνη του απάντησε: «Αυτό είναι το σπίτι μου. Εγώ μένω εδώ. Είμαι εδώ για τρεις ημέρες».

Ο Jimmy είπε ότι θα μπορούσα να ζήσω εδώ. Ο Jimmy είπε ότι θα μπορούσα να μείνω εδώ». Ο άνδρας ο οποίος είχε ήδη καλέσει το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης προσπάθησε να κρατήσει τη γυναίκα ακινητοποιημένη μέχρι να φτάσει η αστυνομία, αλλά τελικά κατάφερε να διαφύγει.

Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπήκε στο σπίτι χωρίς να το αντιληφθεί και δεν είχε ιδέα τι ακριβώς ήθελε και ποιος ήταν ο Jimmy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.