Διαφήμιση
Αντι προφυλακτικού χρησιμοποίησαν πλαστική σακούλα και κατέληξαν στο νοσοκομείο
14-profilaktiko 
 
Αντί για προφυλακτικό, ένα ζευγάρι φοιτητών στο Βιετνάμ χρησιμοποίησε πλαστική σακούλα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
 
Σύμφωνα με τη Mirror, το ζευγάρι είχε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε θεραπεία για γεννητικές αλλοιώσεις, εκδορές και αιμορραγία.
 
Ο γιατρός, αναπληρωτής διευθυντής του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύτηκαν, ανέφερε σε συνέντευξή του στα τοπικά μέσα ότι και το αγόρι και το κορίτσι ήταν και οι δύο φοιτητές και ιδιαίτερα ντροπαλοί.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, χρησιμοποίησαν σακούλα αντί για προφυλακτικό, καθώς το αγόρι ντρεπόταν να βγει έξω και να αγοράσει ένα κουτί με τις απαραίτητες προφυλάξεις.
 
Σύμφωνα με το γιατρό, οι πλαστικές σακούλες δεν έχουν ελαστικότητα και καθόλου λίπανση και έτσι είναι εντελώς ακατάλληλες για το σκοπό που τις χρησιμοποίησε το ζευγάρι.
 
Μπορούν να προκαλέσουν γρατσουνιές και εκδορές στον κόλπο και δεν προσφέρουν την προστασία των κανονικών προφυλακτικών.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.