Διαφήμιση
24χρονη παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο παππού της, χωρίς να το γνωρίζει
03-gamos
 
24χρονη φάνηκε πως βρήκε τον έρωτα της ζωής της, στα μάτια ενός 68χρονου ηλικιωμένου εκατομμυριούχου. Τον παντρεύτηκε, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψε πως ήταν ο παππούς της.

Η ανακάλυψη έγινε, όταν η νύφη, έβλεπε κάποια οικογενειακά άλμπουμ και εντόπισε τον πατέρα της μαζί με έναν κύριο, που… κάτι της θύμιζε.

Δεν ήταν άλλος από τον άντρα που παντρεύτηκε και ήταν ο πατέρας του πατέρα της, δηλαδή ο… παππούς της, τον οποίον δε γνώριζε αφού η οικογένεια δε διατηρούσε σχέσεις.

Φυσικά, ο έρως χρήμα ( συγνώμη χρόνια θέλαμε να γράψουμε ) δεν κοιτά, έτσι λοιπόν η πιτσιρίκα και ο παππούς συνεχίζουν τον κοινό τους βίο στο Μαϊάμι, παρά την αποκάλυψη.
 
«Είδα σε μια ιστοσελίδα τα προφίλ πολλών και ελκυστικών νέων κοριτσιών. Απλά ένιωσα κάτι παράξενο όταν είδα τις φωτογραφίες της. Ήταν σαν μια αίσθηση του deja vu, αλλά εκείνη την εποχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί μου φαινόταν τόσο οικεία.
 
Εμείς δέσαμε από την πρώτη στιγμή όταν μπήκε μέσα στο εστιατόριο στο οποίο είχαμε ραντεβού», είπε ο… γαμπρός.
 
«Όταν είδα τον πατέρα μου σε εκείνο το άλμπουμ με τις φωτογραφίες ένιωσα ένα συναίσθημα απελπισίας» δήλωσε η 24χρονη νύφη.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.