Κληρονόμησε σπίτι και ανακάλυψε χρυσό αξίας 3,5 εκατ. ευρώ
 
24-xrisos
 
Όχι απλά του χαμογέλασε, αλλά πραγματικά ξεκαρδίστηκε στα γέλια η τύχη, σε έναν τυχερό κληρονόμο, όταν ανακάλυψε στο σπίτι που πήρε από κληρονομιά, 100 κιλά χρυσού, αξίας 3,5 εκ. ευρώ !!!
 
Ο άνδρας στη Νορμανδία της Γαλλίας, ανακάλυψε στο εσωτερικό του σπιτιού σχεδόν 100 κιλά χρυσού, αξίας άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, αν και, λόγω του φόρου κληρονομιάς που ανέρχεται σε 45% στη Γαλλία, εισέπραξε περίπου τα μισά.
 
Ο «θησαυρός» ήταν κρυμμένος κάτω από έπιπλα, μέσα σε στοίβες με ασπρόρουχα, στην τουαλέτα, ακόμη και μέσα στο κουτί ενός μπουκαλιού ουίσκι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
 
Το πρώτο «στοιχείο» του θησαυρού που ανακάλυψε ο κληρονόμος, ενώ καθάριζε το σπίτι, ήταν ένα τενεκεδένιο κουτί με χρυσά νομίσματα, κάτω από ένα έπιπλο.
 
Εν συνεχεία, ψάχνοντας και στο υπόλοιπο σπίτι, εντόπισε 5.000 χρυσά νομίσματα, δύο ράβδους χρυσού βάρους 12 κιλών, αλλά και 37 μικρότερες ράβδους, βάρους ενός κιλού η καθεμία.
 
Το χρυσάφι, το οποίο πωλήθηκε σε δημοπρασία πριν από λίγες ημέρες, είχε αγοραστεί νόμιμα τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν όλα τα σχετικά πιστοποιητικά.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.