Διαφήμιση
Διαφήμιση
Απολαύστε τον καφέ σας χωρίς... ενοχές !!!

Coffee_19

Τα ευρήματα νέων μελετών μάς προσφέρουν ισχυρό άλλοθι για να πίνουμε χωρίς τύψεις το καφεδάκι μας καθώς θα δείχνουν ότι όλα τα συστατικά του αγαπημένου μας ροφήματος, από τη διεγερτική καφεΐνη μέχρι τις αντιοξειδωτικές ουσίες και το μαγνήσιο, μας προστατεύουν από πληθώρα εκφυλιστικών ασθενειών.

organic-life
 
Είναι ο καφές το σύγχρονο ελιξίριο της μακροζωίας; Η διαπίστωση αυτή έχει ήδη αποκτήσει θερμούς υποστηριχτές στη διεθνή αλλά και την ελληνική επιστημονική κοινότητα, ειδικά μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση της μελέτης της Α’ Καρδιολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στην Ικαρία.

Όπως εξηγεί ο καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης η συστηματική κατανάλωση καφέ βελτιώνει την αγγειακή διατασιμότητα δηλαδή με απλά λόγια κάνει τα αγγεία πιο ελαστικά και συνεπώς προστατεύει από την αθηροσκλήρωση και τα εμφράγματα του μυοκαρδίου.
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερα νέα Υγείας... 

 

 

 

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.