Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δες εαν κινδυνεύεις από πρόωρο θάνατο ανάλογα με την περιφέρεια της κοιλιάς σου
04-koilia 
 
Η μεγάλη περιφέρεια στην περιοχή της κοιλιάς μπορεί να σας «κόψει» έως και πέντε χρόνια ζωής, ακόμη κι αν ο δείκτης μάζας σώματός σας είναι σε φυσιολογικά επίπεδα.
 
Ερευνητές από τη Μινεσότα στις ΗΠΑ μελέτησαν τα δεδομένα από 11 διαφορετικές έρευνες, από περισσότερους από 600.000 ανθρώπους από όλον τον κόσμο.
 
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, βρήκαν ότι οι άντρες με περιφέρεια μέσης 109 εκατοστών και πάνω είχαν 50% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν, σε σχέση με εκείνους που η περιφέρεια της μέσης τους ήταν από 89 εκατοστά και κάτω.
 
Μάλιστα, η διαφορά αυτή «μεταφράστηκε» σε 3 χρόνια μικρότερο προσδόκιμο όρο ζωής μετά τα 40.
 
Οι γυναίκες με περιφέρεια μέσης από 98 εκατοστά και πάνω εμφάνιζαν κατά 80% μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν πρόωρα σε σχέση με εκείνες που έχουν μέση από 68 εκατοστά και κάτω.
 
Στην περίπτωση των γυναικών, η μεγάλη κοιλιά μεταφράζεται σε «μείον 5 χρόνια ζωής» μετά την ηλικία των 40 ετών.
 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.