Διαφήμιση
Διαφήμιση
Η υπερφαγία προκαλεί καρκίνο. Βρέθηκε ορμόνη που τον ανατρέπει
 20-karkinos-19
 
Αμερικάνοι επιστήμονες, ισχυρίζονται πως βρήκαν τον μηχανισμό, με τον οποίο η υπερφαγία συμβάλει στην ανάπτυξη καρκίνου του παχέος εντέρου και μάλιστα μπορούν να τον ανατρέψουν.

Σύμφωνα με την επιθεώρηση Cancer Research, όλα οφείλονται στην ορμόνη γουανυλίνη ( guanylin ), η οποία αδρανοποιείται όταν η υπερκατανάλωσης τροφής οδηγεί σε σημαντική αύξηση του σωματικού βάρους.
 
Η αδρανοποίησή της, απενεργοποιεί ένα μηχανισμό καταστολής της ογκογένεσης, με αποτέλεσμα την εμφάνιση καρκίνου.
 
organic-life
 
 
Ετσι εξηγείται γιατί οι παχύσαρκοι άνθρωποι έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν καρκίνο του παχέος εντέρου σε σύγκριση με τους αδύνατους συνομηλίκους τους, λένε οι ερευνητές.
 
Η νέα μελέτη πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες των πανεπιστημίων Τόμας Τζέφερσον, Χάρβαρντ και Ντιουκ, σε γενετικά τροποποιημένα ποντίκια.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.