Διαφήμιση
Διαφήμιση
Γιατί δεν πρέπει ποτέ να χτενίζεις τα μαλλιά σου βρεγμένα
17-xtenisma
 
Βγαίνουμε από το ντουζ και ενώ τα μαλλιά μας είναι ακόμα βρεγμένα, τα χτενίζουμε για να στρώσουν όμορφα και να ξεμπερδευτούν εύκολα. Σωστά ; ΛΑΘΟΣ !!!
 
Η συγκεκριμένη διαδικασία ίσως αποτελεί το συχνότερο λάθος που κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή. Τα βρεγμένα μαλλιά είναι πιο εύθραυστα από τα στεγνά, με αποτέλεσμα να προκαλούμε ζημιά στο τριχωτό της κεφαλής, όταν περνάμε τη χτένα ανάμεσα τους.
organic-life
 
 
Ο καλύτερος τρόπος για να τα ξεμπερδέψουμε, είναι αφού τα σκουπίσουμε πολύ καλά με μαλακές κινήσεις, να τα ψεκάσουμε με κάποιο σπρέι που δεν ξεβγάζεται και θα μας βοηθήσει να τα ξεμπερδέψουμε και μόνο μετά από αυτό τα χτενίζουμε.
balloon-tsantes
 
 
Ιδανικά, θα έπρεπε να έχουμε βάλει άφθονο conditioner μετά το σαμπουάν και μόλις το ξεβγάλουμε, να ταμπονάρουμε πολύ καλά τα μαλλιά με μια πετσέτα πριν βάλουμε σπρέι και τα χτενίσουμε.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.