Διαφήμιση
Διαφήμιση
7 ημέρες φυλάκιση επειδή αρνήθηκε να εμβολιάσει το παιδί της
05-emvolia 
 
Το αντιεμβολιαστικό κίνημα, έχει απλώσει τον ιστό του σε όλον τον κόσμο, παρά την εμφάνιση ασθενειών που είχαν εκλείψει.
 
Μητέρα στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, αρνήθηκε να εμβολιάσει το παιδί της, παρά τη δικαστική εντολή που είχε εκδοθεί και επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά ημερών.
 
Η Rebecca Bredow αρνήθηκε να κάνει εμβόλιο στον 9χρονο γιο της, παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε συμφωνήσει με τον πατέρα να το κάνει. Στον πρώην σύζυγο δόθηκε η προσωρινή κηδεμονία προκειμένου να κάνει στο παιδί το εμβόλιο, όπως μεταδίδει το BBC.
 
 
24-organic-life

Οι γονείς στο Μίσιγκαν έχουν το νομικό δικαίωμα να μην κάνουν ή να καθυστερούν τα εμβόλια των παιδιών τους λόγω προσωπικών πεποιθήσεων. Στην περίπτωση της Bredow, η υπόθεση στηρίχτηκε σε συμφωνίες που είχε κάνει με τον πρώην σύζυγό της τον Νοέμβριο του 2016 να κάνει το αγόρι τα απαραίτητα εμβόλια.
 
Η μητέρα δύο παιδιών καταδικάστηκε την Τετάρτη για περιφρόνηση του δικαστηρίου αφότου αγνόησε μια δικαστική απόφαση της περασμένης εβδομάδας που προέβλεπε εμβολιασμό του παιδιού.
 
Η ίδια και ο πρώην σύζυγος αποφάσισαν όταν γεννήθηκε το παιδί ότι θα καθυστερήσουν να του κάνουν τα εμβόλια. Το ζευγάρι χώρισε το 2008 και, σύμφωνα με το ABC News, μοιράζονταν την κηδεμονία και ο πατέρας ήθελε το παιδί να κάνει τα εμβόλια.
 
Ο δικαστής έκρινε ότι παρόλο που η μητέρα είχε τη βασική κηδεμονία, «έχει και ο πατέρας λόγο στην υπόθεση». Η μητέρα υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο εμβολιασμός έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω της. «Θα προτιμούσα να βρεθώ πίσω από τα σίδερα για αυτό που πιστεύω, παρά να ενδώσω σε κάτι που δεν πιστεύω», τόνισε.
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

 

Περισσότερα θέματα Υγείας...

 

 

 

 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.