Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μειώστε την εφίδρωση το καλοκαίρι με τρεις απλούς τρόπους
28-idrotas
 
Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα το καλοκαίρι, για πολλούς ανθρώπους, είναι η έντονη εφίδρωση. Μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, ωστόσο υπάρχουν τρόποι να την περιορίσουμε ως ένα βαθμό.
Δείτε παρακάτω τρεις απλούς τρόπους...
 
Μειώστε το αλάτι
Καταναλώνοντας αλμυρά σνακ ή φαγητά αυξάνουμε τις πιθανότητες για πιο έντονη εφίδρωση. Ο οργανισμός όταν καταναλώνουμε αλάτι, αποβάλλει το επιπλέον νάτριο και το κάνει μέσω του ιδρώτα.
 
organic-life
 
Βάλτε αποσμητικό σε όλα τα σημεία εφίδρωσης
Το αποσμητικό δεν είναι κατάλληλο μόνο για τις μασχάλες. Μπορείτε να βάλετε ένα καλό αντιιδρωτικό πίσω από τα γόνατα αν νιώθετε ότι είναι ένα σημείο έντονης εφίδρωσης.
 
Μειώστε την πρόσληψη καφέ
Ο καφές επηρεάζει αρκετά το νευρικό μας σύστημα, ενεργοποιώντας τους ιδρωτοποιούς αδένες. Επομένως, καλό είναι να μειώσετε ην πρόσληψη καφεΐνης καθημερινά, τουλάχιστον όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.