Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εναλλακτικές θεραπείες για να σταματήσετε το ροχαλητό
22-rohalito
 
Ορισμένα προβλήματα υγείας ή συνήθειες μπορεί να προκαλέσουν ροχαλητό. Σε αυτό το άρθρο, ανακαλύψτε μερικές εναλλακτικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να ελέγξετε το ροχαλητό.
 
Τα άτομα που ροχαλίζουν συχνά θέλουν να βρουν λύσεις για να σταματήσουν να ροχαλίζουν – όπως και εκείνοι που κοιμούνται δίπλα τους!
 
Επίσης, το καθημερινό ροχαλητό μπορεί να σχετίζεται με άλλα προβλήματα υγείας, όπως καρδιαγγειακές ή αναπνευστικές διαταραχές. Πώς να σταματήσετε το ροχαλητό λοιπόν;
 
Το ροχαλητό είναι το αποτέλεσμα της αντίστασης στη διέλευση του αέρα στους πνεύμονες. Είναι επίσης ένα σύμπτωμα αναπνευστικών προβλημάτων. Όταν το ροχαλητό είναι σοβαρό, θεωρείται διαταραχή του ύπνου.
 
organic-life
 
Μηχάνημα  CPAC
Για πολλά χρόνια, η οριστική θεραπεία ήταν η χειρουργική επέμβαση, η οποία συνίσταται σε ηλεκτρική διέγερση των μυών του άνω διαστολέα.
 
Το CPAC είναι μια μηχανή συνεχούς θετικής πίεσης των αεραγωγών. Οι γιατροί συνταγογραφούν αυτό το μηχάνημα για τη θεραπεία της άπνοιας του ύπνου και, επομένως, ελέγχουν επίσης το ροχαλητό.
 
Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί πίεση αέρα για να ανοίξει τη γλώσσα και το λαιμό έτσι ώστε ο αέρας να μπορεί να περάσει πιο εύκολα. Ωστόσο, αυτό το μηχάνημα μπορεί επίσης να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Διατροφή χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο
Αρχικά, παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές έρευνες για το θέμα, οι ειδικοί προτείνουν μια δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε νάτριο, πλούσια σε φυσικά διουρητικά.
 
Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στον έλεγχο του ροχαλητού επειδή μειώνει τα σωματικά υγρά, τα οποία σχετίζονται με την άπνοια ύπνου.
 
Όταν πάτε για ύπνο, αυτά τα υγρά πηγαίνουν από τα πόδια σας στο λαιμό σας. Ως εκ τούτου, η καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών μπορεί να ανακουφίσει το ροχαλητό.
 
balloon-tsantes.jpg
 
Τζίντζερ σε σκόνη
Η χρήση φυσικών ουσιών με αντιφλεγμονώδη δράση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής και στον έλεγχο του ροχαλητού.

Δεύτερον, προτείνουμε τρία φάρμακα με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες: τζίντζερ, κουρκουμάς και σκόρδο. Εάν καταναλώνονται τακτικά, θα μπορούσαν να μειώσουν τη φλεγμονή των αεραγωγών που προωθεί το ροχαλητό.
 
Σύμφωνα με το meygeia.gr, μπορείτε είτε να συμπεριλάβετε αυτά τα τρόφιμα στη διατροφή σας ή να τα πάρετε ως συμπληρώματα.
 
Επίσης, είναι αντιοξειδωτικές και ανακουφιστικές θεραπείες που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της συνολικής σας υγείας.
 
Μαγνήσιο για να σταματήσετε το ροχαλητό
Η τρίτη εναλλακτική θεραπεία για τον έλεγχο του ροχαλητού είναι τα συμπληρώματα μαγνησίου.
 
Αυτό το μέταλλο έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό για την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος, τη μείωση της φλεγμονής και τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.
 
Ωστόσο, θα πρέπει να βελτιώσετε τη διατροφή σας και τον τρόπο ζωής σας για να δείτε αποτελέσματα. Επίσης, πρέπει να λαμβάνετε συμπληρώματα μόνο υπό ιατρική παρακολούθηση.

Υπνοθεραπεία
Ορισμένες θεραπείες όπως η ύπνωση έχουν μελετηθεί ως πιθανή θεραπεία του ροχαλητού. Η υπνοθεραπεία είναι ένας τύπος ψυχοθεραπείας που χρησιμοποιεί μεθόδους καθοδήγησης χαλάρωσης και συγκέντρωσης.
 
Μέχρι πρόσφατα, χρησιμοποιήθηκε ως εναλλακτική θεραπεία για τον αλκοολισμό, το κάπνισμα και την απώλεια βάρους.
 
Ωστόσο, μια έρευνα δείχνει ότι αυτή η τεχνική ύπνωσης θα μπορούσε να βοηθήσει τους ανθρώπους να ανακάμψουν αν μόλις άρχισαν το ροχαλητό.
 
Θα μπορούσαν να το επιτύχουν μέσω της πρακτικής της ύπνωσης και, με την πάροδο του χρόνου, να μειώσουν την ένταση και τη διάρκεια του ροχαλητού.
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.