Διαφήμιση
Ψάρι κατόρθωσε να βυθίσει ψαράδικο σκάφος
Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 00:00

marlin_1

Όταν το ψάρι τσιμπήσει το δόλωμα, δε σημαίνει ότι ο ψαράς θα είναι πάντα ο νικητής. Αν και ο αγώνας είναι τις περισσότερες φορές άνισος, κάποιες φορές το ψάρι κερδίζει κόβοντας την πετονιά.

Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, φαίνεται η θεία δίκη τιμώρησε τους ψαράδες με σκληρό τρόπο, αφού όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες το ψάρι κατόρθωσε να βυθίσει το σκάφος, εκμεταλλευόμενο ένα λάθος του καπετάνιου.

marlin_2

Ανοικτά στις ακτές του Παναμά, ένα marlin, συγγενείς του δικού μας ξιφία ή εναλλακτικά κάτι σαν τεράστια ζαργάνα, τσιμπάει στο δόλωμα των ψαράδων που έκαναν συρτή.

Ο καπετάνιος αμέσως έκανε ανάποδα με το σκάφος, ώστε να μην κοντράρει το ψάρι και κόψει την πετονιά. Εδωσε όμως παραπάνω γκάζι από ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα το σκάφος να πάρει νερά από την πρύμνη και να βυθιστεί. 

marlin_3

marlin_4 

Το ψάρι φαίνεται να τραβάει και να πηδάει έξω από το νερό καταφέρνοντας τελικά να νικήσει τους διώκτες του. Παραπλέοντα σκάφη αποθανάτισαν τη σκηνή, ενώ στη συνέχεια περισυνέλεξαν σώους τους… ναυαγούς ψαράδες.

 

 

 

 

 


Περισσότερα ενδιαφέροντα... 

 

 

 

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2018 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.