Διαφήμιση
ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2014 ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 01:00

12-taxisnet-4

 

Για να μη ξεχνιόμαστε...

Ο καιρός δυστυχώς έφτασε. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι εδώ, και περιμένουν να κατασπαράξουν τα λιγοστά ευρώ που έχουν απομείνει στο πορτοφόλι μας.

Από το 2012 ο τρόπος πληρωμής άλλαξε και πλέον η εκτύπωση του σήματος θα γίνεται μέσω του taxisnet από τους ίδιους τους κατόχους των οχημάτων.

Θα πρέπει να εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο, να πληρώσετε το αντίτιμο στην τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ και να κρατήσετε στο αρχείο σας την απόδειξη πληρωμής ως πειστήριο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως η πληρωμή μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά, στην περίπτωση που διαχειρίζεστε online τους λογαριασμούς σας. Πηγαίνετε στο menu πληρωμές - δημοσίου - τέλη κυκλοφορίας, συμπληρώνετε του κωδικούς που έχετε πάρει από το taxis net και... αυτό ήταν !!!

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε βήμα προς βήμα την όλη διαδικασία, για όσους είναι… τσακωμένοι με την τεχνολογία και τους... υπολογιστές !!!


BHMA 1. Πληκτρολογούμε www.taxisnet.gr ή www.gsis.gr και επιλέγουμε το μενου Υπηρεσίες προς πολίτες (τέλη κυκλοφορίας). 
12-taxisnet-1

BHMA 2. Ανοίγει νέο παράθυρο και επιλέγουμε ΕΙΣΟΔΟΣ
12-taxisnet-2

BHMA 3. Συμπληρώνουμε τον ΑΦΜ και τον αριθμό κυκλοφορίας και πατάμε εκτύπωση
12-taxisnet-3

BHMA 4. Η ειδοποίηση εμφανίζεται στην οθόνη μας. Πατάμε εκτύπωση και... περαστικά μας !!!
12-taxisnet-4

 

Οπως αναφέραμε και στην αρχή, είτε προσκομίζετε το παραπάνω απόκομμα σε τράπεζα ή ΕΛΤΑ και πληρώνετε το αντίτιμο είτε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την τεχνολογία και από τον καναπέ σας μέσω e-banking να εκτελέσετε την πληρωμή.

Οποιο τρόπο και εάν επιλέξετε, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα... πονέσει !!!
Καλές γιορτές...


Επιστροφή στην ενότητα ενδιαφέροντα

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2017 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.