Διαφήμιση
Διαφήμιση
Απαγορεύουν το ψάρεμα στον ερασιτέχνη, όταν την ίδια στιγμή επαναφέρουν τις βιντζότρατες !!!
Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 17:08
14-psarema 
 
Απόγνωση και οργή κυκλοφορεί στο χώρο των ερασιτεχνών αλιέων, με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε προς συζήτηση, σύμφωνα με το οποίο έρχονται πολύ αυστηροί περιορισμοί στην ερασιτεχνική αλιεία.
 
Μεταξύ των άλλων παραλόγων που αναφέρονται στο άρθρο 43 , αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση, είναι η πρόθεση της κυβέρνησης, να απαγορέψει σε όσους διαθέτουν σκάφος με μηχανή άνω των 120 ίππων να ψαρεύουν.
 
Μα καλά, θα στοχαστεί κάποιος ανίδεος. Μήπως στην πρώτη φορά αριστερά είναι… οικολόγοι ;
 
Εμείς απλά θα αναρωτηθούμε...
Πως είναι δυνατόν να επαναφέρουν την άδεια αλιείας με βιντζότρατα για "ερευνητικούς σκοπούς" ενώ από την άλλη να απαγορεύουν από τον ερασιτέχνη ψαρά να ασκεί το χόμπι του ;
 
Βλέπεις κάτι παράλογο ; Τι δεν καταλαβαίνεις… ;
 
...............................................
 
Οι περιορισμοί στη νομοθεσία για την ερασιτεχνική αλιεία που ισχύουν ως σήμερα, είναι υπερ – αρκετοί ώστε να προστατευθούν οι πληθυσμοί στις θάλασσες μας.

Το ζήτημα λοιπόν είναι να εφαρμοστούν οι υπάρχοντες νόμοι και όχι να ψηφίζονται τερατουργήματα, προϊόντα απόρροιας, πραγματικά ανίδεων ανθρώπων  !!!
 
Συλλάβετε κύριοι της κυβέρνησης τους παράνομους αλιείς και αφήστε τον κοσμάκι να ασκήσει το χόμπυ του. Είναι η μοναδική ασπίδα σωτηρίας του, έναντι της παράνοιας που καθημερινά βιώνει...
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.