Διαφήμιση
Ψάρεμα μόνο Σαββατοκύριακα. Απαγορεύεται το ψαροντούφεκο. Δες τις προτάσεις ΣΟΚ για την ερασιτεχνική αλιεία
Πέμπτη, 14 Απρίλιος 2016 19:45
14-erasitexniki-alieia 
 
Συνεχίζεται ο σάλος σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να απαγορέψει την ερασιτεχνική αλιεία, με τις προτάσεις που κουβεντιάζονται στην επιτροπή, να αποτελούν πραγματική ταφόπλακα για το χόμπυ χιλιάδων ερασιτεχνών.
 
Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν το video που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τη συνεδρίαση της ειδικής μόνιμης επιτροπής περιφερειών, που μετέδωσε το κανάλι της βουλής στις 13/04/2016
 
Ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, αναφέρεται στο νέο κανονισμό και φέρνει στο τραπέζι του διαλόγου τις παρακάτω προτάσσεις, οι οποίες ορισμένες είναι πραγματικά σοκαριστικές.         
 
1. Να επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία, μόνο τα Σαββατοκύριακα, από την ανατολή μέχρι τη δύση
 
2. Ανώτατο όριο αλιείας τα 2 κιλά/ψαρά και 8 / σκάφος
 
3. Η αλιεία να επιτρέπεται μόνο με πετονιά και χειροκίνητο καλάμι (;). Εδώ ο αντιπεριφερειάρχης κάνει σαρδάμ και δε βγαίνει νόημα. Σίγουρα όμως αποκλείει το ψαροντούφεκο ( και τι άλλο ; )
 
4. Καθολική απαγόρευση το Μάιο με όλα τα μέσα ( σήμερα επιτρέπεται η αλιεία μόνο με καθετή ή καλάμι και απαγορεύονται ψαροντούφεκο, παραγάδια, συρτές κλπ )
 
Υ.γ. Στο τελευταίο συμφωνούμε. Καθολική απαγόρευση το Μάιο σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες, που είναι ο κύριος μήνας αναπαραγωγής.
 
Χωρίς καμία λογική στα παραπάνω μέτρα, η κυβέρνηση θίγει ανεπανόρθωτα χιλιάδες ερασιτέχνες ψαράδες, με τις αντιδράσεις από τη στιγμή που ο Organic Life ανέβασε το θέμα, να παίρνει τεράστιες διαστάσεις.
 
Παρακολουθήστε το video από τη συνεδρίαση, που ανάρτησε ο κος Σαββάνης.

 
ΝΑΙ στην ερασιτεχνική αλιεία
ΟΧΙ στο άρθρο 43 
 
Γιατι η θάλασσα ανήκει σε... όλους !!!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2017 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.