Διαφήμιση
Διαφήμιση
Την κατάργηση της ακινησίας σκαφών μελετά η κυβέρνηση
Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2016 19:12
03-akinisia 
 
Με περισσότερα από 9.600 σκάφη να έχουν βγει σε ακινησία, η κυβέρνηση προσανατολίζεται να προχωρήσει στην κατάργηση της, προκαλώντας ψυχρολουσία στους ιδιοκτήτες μικρών σκαφών αναψυχής.
 
Να θυμίσουμε, πως δίνεται η δυνατότητα στους κατόχους σκαφών αναψυχής, να καταθέσουν για όσο διάστημα επιθυμούν, στις κατά τόπους λιμενικές αρχές τις άδειες πλόων, μειώνοντας έτσι τα τεκμήρια χρήσης της βάρκας και τον φόρο πολυτελείας.
 
Η αλήθεια όμως, είναι πολύ διαφορετική από ότι φαντάζεται η κυβέρνηση. Σε μια χώρα που βρέχεται από θάλασσα και σε ένα κατεξοχήν ναυτικό λαό, δε νοείται οι κυβερνόντες, να θεωρούν τον ιδιοκτήτη ενός σκάφους αναψυχής ή τον παππού με τη ψαρόβαρκα, ως... κροίσο.
 
Ας ελπίσουμε η διαρροή της πληροφορίας, να μην αποδειχτεί αληθινή και γίνει τελικά πράξη, βάζοντας έτσι ταφόπλακα στην ήδη πεθαμένη ναυτιλιακή αγορά…
 
H πρόταση αυτή είχε "πέσει και παλαιότερα στο τραπέζι", αλλά τελευταία άρχισε πάλι να ακούγεται έντονα.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2023 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.