Διαφήμιση
Αλλάζουν οι ώρες της κοινής ησυχίας
Τρίτη, 02 Οκτώβριος 2018 10:51
2-roloi
Όπως προβλέπεται, αλλάζουν από 1ης Οκτωβρίου οι ώρες κοινής ησυχίας καθώς τίθεται σε ισχύ το πρόγραμμα της χειμερινής περιόδου που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου.
 
organic-life
 
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική διάταξη της αστυνομίας, οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:

Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 μ.μ. έως 17:30 μ.μ. και από 22:00 μ.μ. έως 07:30 π.μ. Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.
 
 

Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 μ.μ. έως 17:30 μ.μ. και από 23:00 μ.μ. έως 07:00 π.μ. Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.

Οι παραβάτες μπορούν να διωχθούν σε βαθμό πταίσματος, ενώ πολίτες που διαπιστώνουν παράβαση, μπορούν να απευθύνονται στην Αστυνομία.
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.