Το video με το ξυλοδαρμό στις φυλακές του 19χρονου Αλβανού που φέρεται να σκότωσε τη φοιτήτρια στη Ρόδο |
Tuesday, 11 December 2018 09:41 |
![]() Video. Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές ο 19χρονος Αλβανός που φέρεται να σκότωσε τη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.
![]() Η φυλακή, όσο και εάν φαίνεται περίεργο, έχει τη δική της ηθική και τους δικούς της νόμους, δείχνοντας το σκληρό της πρόσωπο, ειδικά σε βιαστές.
Videoπου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, απεικονίζει τον 19χρονο Αλβανό, φερόμενο ως δράστη της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, να δέχεται επίθεση στη φυλακή, από ομάδα ανθρώπων και να δέχεται φραστική επίθεση και 2-3 κλοτσιές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέχρι χθες το βράδυ, συγκρατούμενοι του άρχιζαν να τον βρίζουν πίσω από την κλειστή πόρτα του κελιού του. Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να την παραβιάσουν και να μπουν μέσα.
Τον έβρισαν και τον ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας και από εκεί στον Ευαγγελισμό.
Η διοικητής του νοσοκομείου Νάγια Μητσάκη μίλησε το πρωί στην ΕΡΤ και είπε: «Εξετάστηκε από όλες τις κλινικές και εν συνεχεία αποχώρησε. Ήταν χτυπημένος. Εφόσον όμως εξετάστηκε και μετά βγήκε, δεν ήταν πολύ σοβαρά τα τραύματά του, αλλιώς θα νοσηλευόταν».
Μάλιστα, ακούγεται να δικαιολογείται «Δεν το έκαναν εγώ, ο άλλος ήταν… »
Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ; |