Διαφήμιση
Τι ισχυρίστηκε ο Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν. " Η Καρολάιν με χτυπούσε "
Τετάρτη, 11 Μάιος 2022 20:30
11-babis-anagnostopoulos 
 
Σαν σήμερα ένα χρόνο πριν, ο Μπάμπης Αναγωστόπουλος δολοφονούσε τη Καρολάιν, στήνοντας ένα σκηνικό, ώστε να φανεί ως ληστεία.
 
Ένα χρόνο μετά, συνέπεσε η ημερομηνία της δολοφονίας με αυτή της απολογίας, με τον πιλότο να ισχυρίζεται μεταξύ άλλων, πως η Καρολάιν τον χτυπούσε και κάλυψε με το μαξιλάρι το πρόσωπο της, για να την… ηρεμήσει !!!
 
Τι ισχυρίστηκε ο Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της Καρολάιν :

                           «Η Καρολάιν είχε
               βίαια ξεσπάσματα,
                              με χτυπούσε»

Ως «ονειρική» επέμενε να περιγράφει τη ζωή τους με την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αδυνατώντας να διαπιστώσει «πρόβλημα» στη μοιραία όπως αποδείχτηκε σχέση τους.

«Ήμασταν καλά μαζί» είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ωστόσο, λίγο αργότερα πήρε το ρόλο του θύματος και αναφέρθηκε σε βίαια ξεσπάσματα της Καρολάιν λέγοντας , μάλιστα, πως έφτανε στο σημείο να τον χτυπά. «Θέλαμε έναν άνθρωπο να μας εξηγήσει γιατί υπάρχουν αυτά τα βίαια ξεσπάσματα, η βία, οι βωμολοχίες…» ανέφερε ο κατηγορούμενος
 
 
organic-life-2
 

Πρόεδρος: Δηλαδή τι σας έκανε;

Κατηγορούμενος: Με χτυπούσε

Πρόεδρος: Άφηνε σημάδια;

Κατηγορούμενος: Όχι, δεν ξέρω αν δεν έβαζα τα χέρια μου μπροστά.

Ο 33χρονος πιλότος δεν κατάφερε να εξηγήσει τι ήταν αυτό που προκαλούσε τα επεισόδια.

Πρόεδρος: Συνήθως κάνουμε επίθεση όπου φοβόμαστε, όπου νιώθουμε απειλή.

Κατηγορούμενος: Δε θα το έλεγα απειλή. Υπήρχαν βίαιες εξάρσεις θυμού από την εφηβική ηλικία. Το έλεγε και η ίδια.

Πρόεδρος: Αυτή τη βία την είχατε δει από νωρίς; Δεν μου αναφέρατε κάτι;

Κατηγορούμενος: Δεν το θεωρούσα προβληματικό.
 

Πρόεδρος: Δεν είναι προβληματικό να σας χτυπάει κάποιος;

Κατηγορούμενος: Δεν υπήρχε περιστατικό βίας πριν την περίοδο που συζητάμε. Μπορεί να νευρίαζε έντονα, να φώναζε και μετά να ζητούσε συγγνώμη. «Μου είναι παρά πολύ δύσκολο να πω κάτι άσχημο για εκείνη»
 
Η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με σειρά ερωτήσεων κάλεσε τον κατηγορούμενο να απαντήσει πώς γίνεται να μην είχε διαπιστώσει πρόβλημα στη σύζυγο του και επικαλέστηκε το ημερολόγια της άτυχης Καρολάιν όπου κατέγραφε τα συναισθήματα της.

«Είχαμε κάνει επανεκκίνηση» είπε ο κατηγορούμενος μιλώντας για την περίοδο της αποβολής του πρώτου τους παιδιού.

«Μου είναι παρά πολύ δύσκολο να πω κάτι άσχημο για εκείνη. Ένα χαρακτηριστικό της έντονο, είναι σε στιγμές με έντονα συναισθήματα που μπορεί να τα προκαλούσε οτιδήποτε, είχε την ίδια περίπου αντίδραση. Μπορεί να περνούσε ένα δίωρο που δεν είχε έλεγχο του εαυτού της. Όπως σας το λέει η ίδια» ανέφερε συμπληρώνοντας πως δεν υπήρχε αφορμή για τις εκρήξεις της.

«Και οι δυο ξέραμε ότι είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλο. Ξέραμε ότι πέρναγε δυσκολίες, μπορεί κάποιος να έβλεπε ένα ζευγάρι να χτυπάει ο ένας τον άλλο και δεν έβλεπε δυο εβδομάδες αγάπης, αν έβλεπε κάποιος το δάσος… στη ζυγαριά μου τα ξεσπάσματα αυτά θεωρούσα ότι δεν ήταν ικανά να με κάνουν να αλλάξω γνώμη.
 
Ο λόγος που σας είπα με τόσες λεπτομέρειες ότι έχει συνέβη ήταν ότι η αφορμή από μόνη της δε θα βγάλει λογική. Αν το συνδυάσετε με την ψυχική κατάσταση που βρισκόταν η σύζυγος μου» υποστήριξε. «Δεν υπήρχε γενικό παράπονο. Είναι ευφυής άνθρωπος. Αν κάτι την ενοχλεί θα το δείξει, θα ξινίσει, θα νευριάσει, θα το πει και αυτό είναι μέρος της γλύκας της. Εγώ έτσι την ερωτεύτηκα» είπε αναφερόμενος στην Καρολάιν σαν να ζούσε ακόμη.
 
Πρόεδρος: Νιώθω ότι δεν καταλαβαίνετε ποιο είναι το πρόβλημα. Έμοιαζε ένας άνθρωπος σε απόλυτη σύγχυση. Το καταλαβαίνατε εσείς αυτό;
Κατηγορούμενος: Ναι. Σε στιγμές έντασης. Υπήρχε η φράση «θα πάω να φύγω». Αλλά σε στιγμές έντονες συναισθηματικής αστάθειας. Πάντα όμως δυο ώρες αργότερα καθόμασταν αγκαλιά και κάναμε όνειρα για το σε ποιο σχολείο θα πάει η Λύδια.

Πρόεδρος: Το «πνίγομαι» έχει κάποια λογική;

Κατηγορούμενος: Είναι της στιγμής.

Πρόεδρος: Διαβάζοντας κάποιος το ημερολόγιο αυτό το συναίσθημα αποκομίζει. Το αντιληφθήκατε ποτέ;

Κατηγορούμενος: Τα πηγαίναμε πολύ καλά στην πλειοψηφία του χρόνου. Το μόνο που με ενδιέφερε είναι το πως θα είναι ευτυχισμένη. Αν είχαμε στιγμή έντασης το απόγευμα, δεν υπήρχε περίπτωση να μην κοιμηθούμε μαζί.

Πρόεδρος: Τη φράση «το Μπάμπη τον αγαπάω αλλά δε μπορώ να είμαι μαζί του». Πως το επεξεργάζεστε;

Κατηγορούμενος: Τη δικαιολογώ. Είχε μια πίεση γιατί ήταν ένας άνθρωπος που του έπεσαν πάνω του παρά πολλά. Μπορεί σε στιγμές από την αγάπη μου να την πίεζα. Αυτή η καταχώριση στο ημερολόγιο που διαβάσατε, είμαι βέβαιος ότι την επόμενη ημέρα θα ήμασταν αγκαλιά.
 
*****************************
 
Πώς σκότωσε την Καρολάιν 
 
      «Ανέβηκα πάνω της,
              της πίεσα το πρόσωπο
      με το μαξιλάρι»
 
Έφταιγε το «θολωμένο» του μυαλό για το κακό που έγινε, για το τέλος της Καρολάιν, είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος χρειάστηκε περισσότερες από τέσσερις ώρες για να περιγράψει την μοιραία ημέρα, πριν από ακριβώς ένα χρόνο.
 
«Ψάχνω να βρω λογική σε ένα σημείο που δεν υπάρχει» ανέφερε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος προσπαθώντας να εξηγήσει, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας απολογίας του, τι ήταν αυτό που τον οδήγησε να πιέσει με ένα μαξιλάρι το κεφάλι της γυναίκας του μέχρι εκείνη να αφήσει την τελευταία της πνοή. «Ακόμα τη λατρεύω» είπε και ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Ίσως έφτασα στα όρια μου. Από τις 1.000.000 την 1.000.001 αντέδρασα έτσι…»

Πρόθεση του, πάντως, ήταν όπως ανέφερε να αγκαλιάσει την Καρολάιν για να λήξει η ένταση που είχε δημιουργηθεί νωρίτερα με αφορμή την κόρη τους.
 
«Εκείνη την ώρα είχα ένα κράμα θυμού, θλίψης και στενοχώριας» είπε.
 
«Κατάλαβα ότι είναι νεκρή από τους σφυγμούς και από ότι ήταν ανοιχτά τα μάτια της. Είχε αιμάτωμα. Άρχισα να κλαίω. Να κινούμαι πάνω κάτω στο δωμάτιο. Ακολούθησαν χαοτικές στιγμές. Τραβάω τα μαλλιά μου. Κλαίω, περπατάω πάνω στο δωμάτιο. Είμαι σε πλήρη σύγχυση και διάλυση» ανέφερε ο κατηγορούμενος περιγράφοντας το έγκλημα του.
 
Η αρχή του τέλους
Η αρχή του τέλους για την άτυχη κοπέλα άρχισε όταν πριν από ακριβώς ένα χρόνο, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, δημιουργήθηκε ένταση με αφορμή την μικρή Λυδία.
 
Ήταν, όπως περιέγραψε όταν ενώ ετοίμαζαν φαγητό για την μικρή ο ίδιος έσκυψε για να μαζέψει ένα ρούχο που έπεσε στο πάτωμα και εκείνη σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να πέσει. «Τρόμαξα και την άρπαξα άγαρμπα από το φόβο μου. Εκεί έκλαψε και ήρθε η Κάρολαιν και μου λέει: «γιατί έκλαψε;» Της λέω: «δεν έπεσε, αλλά τρόμαξε». «Όχι, δώσε μου την να την ηρεμήσω». Αυτό ήταν το συμβάν. Μετά νευρίασε και μου λέει: «κάνε ότι νομίζεις εγώ πάω πάνω να κοιμηθώ» περιέγραψε ο 33χρονος πιλότος για την ημέρα του εγκλήματος. Ήταν η στιγμή που ξεκίνησαν όλα, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο.
 
«Ξέρω τι θα έρθει, τι ξέσπασμα έρχεται το γνώριζα. Αυτό το περιστατικό που σας περιγράψω μπορεί να έχει συμβεί άλλες 100 φορές. Κανονικά θα καθόμουν κάτω, θα τάιζα τη μικρούλα και έπειτα από κάποια ώρα θα ηρεμούσε» αφηγήθηκε και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που, όπως ισχυρίστηκε, έκανε για να μην δοθεί συνέχεια στο επεισόδιο.
 
 
organic-life
 
 
«Ανέβηκε στο δωμάτιο. Άφησα λίγο χρόνο και μου έστειλε μήνυμα: «you stupid». Μου έστειλε μετά δεύτερο μήνυμα: «μη μου τη φέρεις πάνω, μη μου την αφήσεις το πρωί». Θεώρησα ότι μου έστειλε ένα μήνυμα να με πληγώσει» εξήγησε ο κατηγορούμενος συμπληρώνοντας πως αυτό που είχε πειράξει την Καρολάιν ήταν πως δεν την άφησε να ηρεμήσει το παιδί.
 
«Την είχε νευριάσει. Θα έπρεπε στις 12 το βράδυ – τώρα που το σκέφτομαι βέβαια- να ζητήσω από συνάδελφο να με καλύψει και να μη πάω στη δουλειά »
 
«Ήξερα ότι το κάνει για να με πικάρει. Άφησα κάποια ώρα να περάσει. Οι σκέψεις μου είναι ότι θα με ταλαιπωρήσει αλλά κάποια στιγμή αργότερα…»
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι για πρώτη φορά ανέβηκε μαζί με το παιδί στην κρεβατοκάμαρα του πάνω ορόφου μετά τις 12 το βράδυ.
 
Πρόεδρος: Ποια ήταν αντιμετώπιση της συζύγου σας;
 
Κατηγορούμενος: Της είπα να γυρίσουμε να κοιμηθούμε όλοι μαζί. Ήταν νωρίς για εμάς, αλλά για τη μικρή ήταν ώρα για ύπνο. Εκείνη αρνήθηκε. Μας είπε να φύγουμε. Της λέω «τι θα κάνω το πρωί έχω πτήση» και είπε πως δεν τη νοιάζει.
 
Ο 33χρονος ανέφερε πως στη συνέχεια ανέβηκε και πάλι μαζί με τη μικρή ακόμη δυο φορές στο δωμάτιο με «χρονική απόσταση περίπου μισή με μια ώρα».
 
«Ανεβήκαμε και έβαλα τη μικρή στο κρεβάτι. Πήγα να ανέβω κι εγώ. Αυτό την εξόργισε. Ήξερα ότι δεν έχει περάσει ο θυμός αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να ανέβουμε. Άρχισε να μου φωνάζει: «Σου είπα να μη τη φέρεις». Μου είπε βρισιές αλλά δεν έχουν σημασία» είπε με την πρόεδρο να τον ρωτά: «Δεν είχαν σημασία για εσάς οι βρισιές δηλαδή;»
 
«Για την ψυχολογία μου ναι, αλλά δε θέλω να μιλάω άσχημα. Αν ξέρατε πόσο σημαντικός άνθρωπος είναι για μένα. Μου φώναζε και έβρισε και πάνω στην ένταση της στιγμής αφού μου έχει πει φωναχτά «Δε με νοιάζει, πάρτην από εδώ, Αϊ στο διάολο» απάντησε και ισχυρίστηκε πως το συγκεκριμένο επεισόδιο κράτησε πέντε λεπτά.
 
Πρόεδρος: Βγήκε από το δωμάτιο; Φαίνεται να διανύει βήματα…
 
Κατηγορούμενος: Από το δωμάτιο δε βγήκε νομίζω, ήμουν δυο ορόφους κάτω. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αφού έκανε μια κίνηση… όχι να χτυπήσει τη μικρή… αλλά ανασηκώθηκε και είπε «σας είπα ότι δε σας θέλω εδώ». Απώθησε τη μικρή. Η μικρή τρόμαξε.
 
«Κινήθηκε, γύρισε το κεφάλι. Πήγα να την πάρω αγκαλιά για να δείξω ότι τελείωσε. Πήγε να τιναχθεί και με τον αριστερό αγκώνα αντέδρασε, μου είπε: «μη με αγκαλιάζεις». Κατάλαβα ότι δεν ήταν θετική. Σαν να λέει «πάλι ήρθες;». Πίστευα ότι θα της είχε περάσει» υποστήριξε και συνέχισε λέγοντας πως η Καρολάιν του ζήτησε και πάλι να φύγει και να πάρει μαζί του και την μικρή. «Εγώ της είπα «αγάπη μου» περιέγραψε με την πρόεδρο να σχολιάζει: «Το “αγάπη μου” δεν δηλώνει βρασμώ ψυχικής οργής, το «αγάπη μου» δε δηλώνει κάτι τέτοιο».
 
«Αρχικά πήγα να την αγκαλιάσω» υποστήριξε ο κατηγορούμενος ο οποίος παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε τον κορμό του.
 
«Μετά το πρώτο χτύπημα ανέβηκα και στο κρεβάτι πάνω της» ανέφερε.
 
Πρόεδρος: Γιατί ανεβήκατε πάνω της;
 
Κατηγορούμενος: Έτσι όπως χτυπιόταν προσπαθούσα να την αγκαλιάσω. Μη προσπαθείτε να βρείτε ιδιαίτερη λογική εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να της πω «χτύπησες τη μικρή»… Εκείνη την ώρα είχα ένα κράμα θυμού, θλίψης και στενοχώριας. Δεν υπάρχει ένας φόβος για το παιδί.
 
Πρόεδρος: Υπήρχε συμπεριφορά της μάνας μέχρι εκείνη την ημέρα που να σας φόβισε για το παιδί;
 
Κατηγορούμενος: Όχι ήταν η πρώτη φορά, που το ξέσπασμα της αυτό επηρέασε και το παιδί.
 
Πρόεδρος: Το άθελα της δίνει άλλη βαρύτητα στην πράξη σας
 
Κατηγορούμενος: Δεν το πήρε και το χτύπησε, θα αντιδρούσα αλλιώς, ήθελα να κατευνάσω τα πνεύματα. Ήθελα να ηρεμήσει.
 
Πρόεδρος: Πως θα ηρεμούσε ενώ ήσασταν από πάνω της;
 
Κατηγορούμενος: Η συγκεκριμένη φορά ήταν η εξαίρεση
 
Πρόεδρος: Η εξαίρεση που αφαιρεί τη ζωή
 
Κατηγορούμενος: (κλαίγοντας με λυγμούς) το ξέρω. Ίσως έφτασα στα όρια μου. Από τις 1.000.000 την 1.000.001 αντέδρασα έτσι.
 
Πρόεδρος: Πότε νιώσατε εκτός ελέγχου;
 
Κατηγορούμενος: Όταν με έδιωχνε ενώ της έλεγα «κατάλαβες τι έκανες; Χτύπησες το παιδί».
 
Πρόεδρος: Το είχε κάνει άλλες τρεις φορές όταν ανεβήκατε ξανά και σας έδιωχνε.
 
Κατηγορούμενος: Στο μυαλό μου το θολωμένο δεν περίμενε ότι μετά από τόσες ώρες… περίμενα ότι θα δω μια φυσιολογική αντίδραση. Αντί της αντίδρασης που περίμενα, κάτι έστω προς το θετικό από μέρους της, συνέβη ακριβώς το αντίθετο.
 
«Ανέβηκα πάνω της για να μη μπορεί με ευκολία να με χτυπήσει. Της έλεγα σε παρακαλώ ηρέμησε, χτύπησες το παιδί. Μετά από αυτό το χάος. Την πίεσα με το πρόσωπο στο μαξιλάρι. Πήγαινε να μου φωνάξει. Στα πρώτα δευτερόλεπτα το κεφάλι της δεν είναι προς το στρώμα. Έλεγε «σήκω, παράτα με, φύγε».
 
Δε θέλω να πω χειρότερα. Κάποιες από τις κοινές βρισιές. Μετά πήρα το μαξιλάρι μου και το χρησιμοποίησα πάνω στο κεφάλι της. Δεν υπήρχε σκοπός εκείνη τη στιγμή. Δεν υπήρχε λογική. Μέσα στο μυαλό μου εκείνη την ώρα… δε μπορώ ακόμα να το εξηγήσω» περιέγραψε.
 
Πρόεδρος: Έγινε κάτι που σας ανέβασε την ένταση;
 
Κατηγορούμενος: Η αντίδραση της
 
Πρόεδρος: Τι θα έπρεπε να κάνει;
 
Κατηγορούμενος: Καλά έκανε. Εγώ περιγράφω τι έγινε. Ήταν τόσο θολωμένο το μυαλό μου. Με ρωτάτε τι προσπαθούσα να επιτύχω πιέζοντας το κεφάλι της γυναίκας μου με το μαξιλάρι και λέγοντας «μη ξαναχτυπήσεις τη μικρή».
 
Πρόεδρος: Δεν καταλαβαίνατε τι θα προκαλέσετε με το μαξιλάρι; Αναφερθήκατε σε ένα πλάσμα που λατρεύατε σα να είναι παρούσα.
Κατηγορούμενος: Ακόμα τη λατρεύω. Ψάχνω να βρω λογική σε ένα σημείο που δεν υπάρχει.
 
Πρόεδρος: Εκείνη τη στιγμή δε σκεφτήκατε τον έρωτα σας για την κοπέλα; Δεν είχατε περίστροφο. Είναι η γυναίκα των ονείρων σας.
Κατηγορούμενος: Δε σκέφτηκα κάτι με καθαρό μυαλό. Είχα μια έκρηξη χωρίς λογική.
 
Πρόεδρος: Εσείς θεωρείτε ότι αυτά που μας είπατε είναι τόσο σοβαρά και τόσο σπουδαία για να οδηγηθεί ένας άνθρωπος στο έγκλημα;
Κατηγορούμενος: Αυτό που λέω είναι αυτό που έγινε.
 
«Κατάλαβα ότι είναι νεκρή από τους σφυγμούς και από ότι ήταν ανοιχτά τα μάτια της. Είχε αιμάτωμα. Άρχισα να κλαίω. Να κινούμαι πάνω κάτω στο δωμάτιο. Ακολούθησαν χαοτικές στιγμές. Τραβάω τα μαλλιά μου. Κλαίω, περπατάω πάνω στο δωμάτιο. Είμαι σε πλήρη σύγχυση και διάλυση. Αυτό διαρκεί κάποια λεπτά.
 
Η πρώτη κίνηση ήταν να κατέβω τρέχοντας κάτω να δω ότι η μικρή κοιμάται καλά στον καναπέ. Είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσω τη έχει συμβεί. Έτρεξα ξανά επάνω γιατί δε μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι έγινε» περιέγραψε.
 
********************************

Γιατί άφησε το μωρό πάνω στο άψυχο σώμα της Καρολάιν
Ημικρή Λυδία ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συγκαλύψει το έγκλημα του και να «στήσει» το σκηνικό ληστείας, ισχυρίστηκε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναφερόμενος στη σκηνοθεσία που ακολούθησε τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.
 
«Έκλαιγα, τράβαγα τα μαλλιά μου, σκεφτόμουν τι θα κάνει αυτό το παιδί. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι θα χάσει την ίδια μέρα τους γονείς του», είπε προσθέτοντας ότι όταν σκέφτηκε το σενάριο της ληστείας δεν περίμενε να γίνει πιστευτό. «Η ζωή μου τελείωσε πέρυσι τέτοια μέτρα Όταν έχασα την Καρολάιν» ισχυρίστηκε.

«Η αστυνομία σας πίστεψε, κύριε κατηγορούμενε. Επικηρύχθηκαν οι ληστές με 300.000 ευρώ. Και εγώ προσωπικά σας πίστεψα» σχολίασε η πρόεδρος η οποία τον κάλεσε να ανακαλέσει στη μνήμη του «πότε άρχισε να λειτουργεί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και να στήνετε το σκηνικό της ληστείας».
 
«Η πρώτη σκέψη είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψει κάνεις ότι έγινε ληστεία χωρίς να πειράξουν τίποτα» εξήγησε ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε ότι τότε στο «απελπισμένο μυαλό του» ήρθε η «απίστευτη σκέψη να κάνει κακό στην σκυλίτσα της οικογένειας.
 
«Πήρα το σκυλί και έβαλα στο κολάρο το λουρί του και το έβαλα στο κάγκελο της σκάλας. Την ώρα που διήρκησε ο θάνατος της και η Ρόξυ έκλαιγε εγώ έφυγα και πήγα στην κουζίνα γιατί δεν μπορούσα να βλέπω. Είχα πάρει το μωρό στην αγκαλιά μου για να μη βλέπει όλο αυτό το σκηνικό» είπε.
Πρόεδρος: Αποφασίσατε να το κάνετε γιατί κανένας δεν θα σκεφτόταν εσάς γιατί δείχνατε να τα αγαπάτε τα ζώα… Ήταν ακαριαίος ο θάνατος;
 
Κατηγορούμενος: Έφυγα, ήταν αδύνατον να κοιτάω τη Ρόξυ. Πήγα στην κουζίνα που όλο αυτό δεν φαίνεται.
 
Πρόεδρος: Έβγαλε ήχο;
 
Κατηγορούμενος: Έκλαψε, όπως κλαίνε τα σκυλιά. Είχε διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα. Το μωρό ήταν στο δωμάτιο της. Σε ένα μαξιλαράκι στο χαλί που της αρέσει να κοιμάται.
 
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως όλα όσα συνέβησαν μετά τις 4 τα ξημερώματα είναι θολά στο μυαλό του. Περιέγραψε πώς ανακάτεψε τη βιβλιοθήκη και πέταξε στο πάτωμα τη Μονόπολη ενώ ταυτόχρονα τράβηξε το καλώδιο της κάμερας η οποία, όπως ισχυρίστηκε, δεν είχε καμία καταγραφή.
 
«Έβγαλα την κάρτα μνήμης… Πανικόβλητος έτρεχα στο σπίτι και έκανα ότι είχε τη λογική του παραλόγου» ανέφερε χαρακτηριστικά
Όταν ο κατηγορούμενος κλήθηκε να εξηγήσει γιατί έκανε το παιδί μέρος του σκηνικού ακουμπώντας το πάνω στο άψυχο κορμί της μητέρας του ανέφερε: «Θα ήταν καλύτερα στην κούνια της. Στην κατάσταση που φτάσαμε στα σκατά που φτιάξαμε ήθελα να είναι το παιδί όσο το δυνατόν καλύτερα».
 
Πρόεδρος: Γιατί δεν βρέθηκαν αποτυπώματα στα αντικείμενα που αγγίξατε και συνδέονται με την μετέπειτα συγκάλυψη;
 
Κατηγορούμενος: Κάποια στιγμή όταν έβγαλα το παράθυρο έβαλα τα γάντια της μηχανής. Ενδεχομένως και την κάμερα να την έβγαλα με τα γάντια…
 
«Είστε σε μια δίκη που ο άνθρωπος που δικάζεται θρηνεί κάθε μέρα»
 
Ο κατηγορούμενος απέδωσε σε λάθος την πρώτη κλήση που έκανε για να ζητήσει υποτίθεται βοήθεια και στη συνέχεια μίλησε για όσα ψευδή ανέφερε στην αστυνομία.
 
Πρόεδρος: Ακολούθως αναφέρετε στις αρχές τα περί ληστείας και επι 37 ημέρες αποκρύψατε το έγκλημα. Αυτό σας ήταν εύκολο;
Κατηγορούμενος: Καθόλου εύκολο. Οι 37 αυτές ημέρες για ο,τι αδικαιολόγητο έγινε δεν ήταν λιγότερο βασανιστικές.
 
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν είπε την αλήθεια ήταν η κόρη του.
 
«Σκεφτόμουν το μωρό μου που ήταν όλη μου η ζωή όπως και η μητέρα του. Ήμουν στον καναπέ στο πατρικό μου αγκαλιά με το μωρό μου και έκλαιγα…» περιέγραψε και πρόσθεσε πως ήταν πεπεισμένος ότι αργά η γρήγορα η αλήθεια θα αποκαλυπτόταν.
 
«Είχα πολλές ευκαιρίες αν ήθελα να έχω φύγει αν η βούληση μου ήταν να παρατήσω τους πιο κοντινούς ανθρώπους…» είπε σημειώνοντας πως είναι αδύνατο για εκείνον να συνειδητοποιήσει ότι δεν θα ξαναδεί την Καρολάιν.
 
«Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να έχω αγκαλιά την κόρη μου και να μην την αφήσω ποτέ. Ήλπιζα ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα το κατάφερνα» ανέφερε συμπληρώνοντας πως ήταν «διαλυμένος» και προσπαθούσε για το παιδί του που δεν θα γνωρίσει τη μητέρα του με δική του ευθύνη.
 
«Έπρεπε να είμαστε κάπου αλλού. Στο παιδί μου αξίζουν τα πάντα αλλά τα πάντα δεν θα τα έχει ποτέ γιατί δεν έχει τη μανούλα της ,την οποία της τη στέρησαν εγώ» ανέφερε και στη συνέχεια απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε πως θρηνούσε μαζί με την πεθερά του για την απώλεια της Καρολάιν.
 
Κατηγορούμενος: Είστε σε μια δίκη που ο άνθρωπος που δικάζεται θρηνεί κάθε μέρα.
 
Πρόεδρος: Κερδίσατε την ελευθερία σας για 37 ημέρες και μεγαλώνατε το παιδί σας.
 
Κατηγορούμενος: Η ζωή μου τελείωσε πέρυσι τέτοια μέτρα Όταν έχασα την Καρολάιν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.