Διαφήμιση
Πώς να μυρίζουν τα μαλλιά σου πάντα τέλεια!
05-mallia
 
Τα μαλλιά μας είναι… καλός αγωγός απορρόφησης άσχημης μυρωδιάς.
 
Θα το έχεις διαπιστώσει από όλες εκείνες τις φορές που βγήκες βράδυ βόλτα, γύρισες, κοιμήθηκες, ξύπνησες το επόμενο πρωί και τα μαλλιά σου μύριζαν ακόμη τσιγάρο.

 Στα αγόρια αρέσει να μυρίζουν τα μαλλιά μας. Υπάρχουν μέρες που δεν μπορείς να αποφύγεις τις περιέργες μυρωδιές.
 
Και μπορεί να βγεις, να διασκεδάσεις, να πιεις καναδυό κρασιά παραπάνω κι όταν επιστρέψεις στο σπίτι σου αργά να μην έχεις κουράγιο να λουστείς.
 
Λογικό. Κι έτσι, το επόμενο πρωί τα μαλλιά σου να μυρίζουν… ψησταριά. Τι να κάνεις για να το αποφύγεις; Και για αρχή: μπορείς να το αποφύγεις; 
 
organic-life
 
Πρίν βγείς
Να λουστεί κανείς ή να μην λουστεί; Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σου λέγαμε ναι, στην περίπτωση του πριν βγεις (και ειδικά μια μέρα σαν κι αυτή) θα σου πούμε όχι.
 
Ακόμη και ελάχιστα νωπά να έχεις αφήσει τα μαλλιά σου, αυτά θα απορροφήσουν πολύ πιο εύκολα τις άσχημες μυρωδιές σαν σφουγγάρι.
 
Αν, όμως, νιώθεις ότι τα μαλλιά σου χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα επίλεξε ένα ξηρό σαμπουάν που θα ψεκάσεις στην ρίζα των μαλλιών σου, όπως το Batiste.
 
Εκτός του ότι θα τα φρεσκάρει και θα απορροφήσει τυχόν λιπαρότητα, θα δώσει και όγκο στα μαλλιά σου. 
 
Όσο είσαι έξω
Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου να μην ποτίσει η μυρωδιά σου. Ένας από τους βασικούς κανόνες για κάθε φορά που βγαίνεις σε ένα μαγαζί που καπνίζουν ή τσικνίζουν είναι να έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα, κατά προτίμηση σε ένα σφιχτό σινιόν.
 
Όταν επιστρέψεις σπίτι σου θα διαπιστώσεις ότι μυρίζουν πολύ λιγότερο.
 

balloon-tsantes

 
Επιστέφωντας
Τα παλιά τα χρόνια οι γιαγιάδες συμβούλευαν τα κορίτσια να χτενίζουν τα μαλλιά τους 100 φορές πριν πέσουν για ύπνο.
 
Δεν θα σου ζητήσω σε καμία περίπτωση να κάνεις… αγρυπνία με μια χτένα στο χέρι (άλλωστε, αυτό τον χρόνο θα μπορούσες να τον διαθέσεις για να λουστείς!).
 
Όμως, είναι απαραίτητο να χτενίσεις τα μαλλιά σου πριν πέσεις για ύπνο για να φύγουν υπολείμματα προϊόντων styling και οι άσχημες μυρωδιές.
 
Πώς; Στην αγορά μπορείς να βρεις χτένες που μυρίζουν φράουλα ή λεμόνι και που μεταφέρουν αυτή τη μυρωδιά στα μαλλιά σου όσο χτενίζεσαι.
 
Όπως αναφέρει το tlife.gr, εναλλακτικά, μπορείς να ψεκάσεις την βούρτσα σου με το άρωμά σου και όταν χτενιστείς αυτή η μυρωδιά θα μεταφερθεί στα μαλλιά σου.
 
Στα αγόρια αρέσουν τα κορίτσια που τα μαλλιά τους μυρίζουν όμορφα. Για την ακρίβεια, είναι κριτήριο για να σε ερωτευτεί.
 
Αλλά άσχετα και με αυτό, είναι πολύ ωραίο να έχεις στην τσάντα σου ένα άρωμα μαλλιών και να ψεκάζεις τα μαλλιά σου όσο συχνά νιώθεις την ανάγκη να το κάνεις.
 
Για έναν περίεργο λόγο είναι κι ένα μπουστάρισμα της αυτοπεποίθησής σου!
 
 
 
 
 
 
Σου αρέσει το organiclife.gr ;
Θα το εκτιμούσαμε εάν μας το έδειχνες με ένα LIKE…

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2021 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.