Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διατροφή & Υγεία


Ποιες τροφές κόβουν την όρεξη;
26-oreksi-9Τα βασικά θρεπτικά συστατικά που προκαλούν τον κορεσμό και θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τα τσιμπολογήματα μέσα στη μέρα.
Περισσότερα...
 
To τσάι προστατεύει τη λειτουργία των νεφρών
25-Tea-9Η κατανάλωση τσαγιού μπορεί να μειώσει τη θνησιμότητα στους ασθενείς με χρόνια νεφρική νόσο.
Περισσότερα...
 
Feel the Nature Experience από τη Natures Plus στο Ellinikon Experience Centre
24-leonidas-stratidakis-9Η NaturesPlus, κορυφαία διεθνής εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων, διοργάνωσε στο The Ellinikon Experience Centre το συνέδριο «Feel the Nature Experience», μια εκδήλωση αφιερωμένη στην επιστήμη.
Περισσότερα...
 
Ποιες τροφές ανεβάζουν τη χοληστερόλη στα ύψη;
24-holoisteroli-9Ποια τρόφιμα είναι διαβόητα για την αύξηση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης.
Περισσότερα...
 
Να πλένουμε το ρύζι πριν το μαγείρεμα;
21-ruzi-9Παράγοντες, όπως ο τύπος του ρυζιού, οι παραδόσεις και ζητήματα υγιεινής επηρεάζουν το εάν οι άνθρωποι πλένουν το ρύζι τους εκ των προτέρων.
Περισσότερα...
 
Ποιες τροφές επιδεινώνουν την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση;
20-palindromisi-9Ενώ το στομάχι είναι προστατευμένο από το γαστρικό οξύ, ο οισοφάγος δεν έχει καμία προστασία από τις γαστρικές εκκρίσεις.
Περισσότερα...
 
ΕΦΕΤ. Πώς να προστατευτείτε από τη νοθεία του ελαιολάδου
03-efet-elaioladou-9Ο Ε.Φ.Ε.Τ. υπενθυμίζει στους καταναλωτές μερικές βασικές πληροφορίες για το ελαιόλαδο, με σκοπό την προστασία τους από δόλιες μεθόδους παραπλάνησης και νοθείας
Περισσότερα...
 
Αύξηση στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί
19-psomi-9Αύξηση κατά 6,8% στην περιεκτικότητα αλατιού στο ψωμί από φούρνους μέσα σε διάστημα δώδεκα ετών καταδεικνύει μελέτη του ΕΦΕΤ.
Περισσότερα...
 
Πως να φάτε τις μπανανόφλουδες;
19-bananofloudes-9Σίγουρα, οι μπανανόφλουδες δεν τρώγονται ωμές. Αλλά αν προετοιμαστούν σωστά, μπορούν πραγματικά να έχουν πολύ ωραία γεύση.
Περισσότερα...
 
Πού οφείλεται η επανεμφάνισή της ανεπάρκειας ιωδίου;
18-iodio-9Η ανεπάρκεια ιωδίου εξαφανίστηκε όταν οι παραγωγοί τροφίμων άρχισαν να προσθέτουν αλάτι, στο ψωμί και σε άλλα τρόφιμα, σε μια από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις δημόσιας υγείας του 20ού αιώνα.
Περισσότερα...
 
Το αχλάδι μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων ασθενειών.
13-ahladi-9Το αχλάδι είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών, φυτικών ινών, καλίου και βιταμίνης C. Αλλά δεν είναι μόνο γεμάτο θρεπτικά συστατικά: μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων ασθενειών.
Περισσότερα...
 
Ποιες τροφές μπλοκάρουν την μνήμη;
12-mnimi-9Μια υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διατροφή μπορεί να επηρεάσει κάποιες εγκεφαλικές συνάψεις με τρόπο που εμποδίζεται ο σχηματισμός νέας μνήμης.
Περισσότερα...
 
Γιατί θέλουμε να τρώμε γλυκό μετά το φαγητό;
11-gliko-9Οι επιστήμονες εξηγούν ότι η επιθυμία για γλυκό δεν είναι μόνο θέμα αδυναμίας χαρακτήρα, αλλά αποτέλεσμα βιολογικών, ψυχολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων.
Περισσότερα...
 
Ποιες τροφές μειώνουν το φούσκωμα στην κοιλιά;
10-fouskoma-9Υπάρχουν τροφές που, μπορούν να βοηθήσουν να μειωθεί το φούσκωμα/πρήξιμο και η συγκέντρωση αερίων στο στομάχι και το έντερο.
Περισσότερα...
 
Ποια ώρα είναι προτιμότερο να πίνετε καφέ;
07-kafe-9Ποια ώρα να πίνετε καφέ για να μειώσετε τον κίνδυνο θανάτου από καρδιαγγειακά νοσήματα.
Περισσότερα...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση