Ο κίνδυνος ύδρευσης από μη επεξεργασμένο νερό δεν είναι θεωρητικός.
|
Περισσότερα...
|
Το ίδιο το σώμα παράγει ασπαραγίνη, ενώ η ποσότητά της αυξάνεται μέσω της διατροφής.
|
Περισσότερα...
|
Πολλοί άνθρωποι δίνουν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο το σωματικό βάρος τους και κάνουν τη μία δίαιτα μετά την άλλη.
|
Περισσότερα...
|
Πολλές φορές ως διαιτολόγοι παρασύρονται από την ορολογία φτάνοντας σε ένα σημείο να μιλάνε για καλούς υδατάνθρακες, απλά σάκχαρα, γρήγορα απορροφήσιμους υδατάνθρακες
|
Περισσότερα...
|
Το τζατζίκι είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και γενικά είναι χαμηλό σε θερμίδες.
|
Περισσότερα...
|
Τo μαύρο κύμινο, αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς φαρμακευτικούς σπόρους στην ιστορία, γνωστό από την αρχαιότητα ακόμα, για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.
|
Περισσότερα...
|
Το ξέρατε πως το αλκοόλ, έρχεται μετά το λίπος, δεύτερο σε θερμίδες ανα γραμμάριο ; Συγκεκριμένα περιέχει 7 θερμίδες / gr, γεγονός που σημαίνει πως όταν
|
Περισσότερα...
|
Βιολογικό καρπούζι. Το... must του καλοκαιριού. Μην πάει ο νους σας στο ποτό, το οποίο και αυτό αποτελεί καλοκαιρινό πειρασμό. Εμείς θα αναφερθούμε στο φρούτο.
|
Περισσότερα...
|
Το μέλι αποτελεί εδώ και χιλιετίες ένα σπουδαίο φάρμακο της φύσης και οι κυψέλες είναι ένα από τα πλέον θαυματουργά φαρμακευτικά εργαστήρια.
|
Περισσότερα...
|
Πρόσφατα έχει απασχολήσει τους επιστήμονες η αύξηση των ποσοστών παχυσαρκίας, υπερλιπιδαιμίας και σακχαρώδους διαβήτη τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά.
|
Περισσότερα...
|
Καταναλώστε το αγγούρι χωρίς να το ξεφλουδίσετε. Για αυτό θα σας συστήναμε να προτιμάτε τα βιολογικά αγγούρια, που δεν περιέχει η φλούδα τους υπολείμματα χημικών λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων.
|
Περισσότερα...
|
Εχασες πολλά κιλά και φοβάσαι μην τα ξαναπάρεις ; Ερευνητές από τη Δανία, βρήκαν τον τρόπο που διευκολύνει τη διατήρηση του βάρους μετά την απώλεια των περιττών κιλών.
|
Περισσότερα...
|
Το κόκκινο κρέας, αποτελεί μια εύγευστη για τους περισσότερους, διατροφική επιλογή, η οποία όμως μπορεί να γίνει επικίνδυνη, όταν γίνεται κατάχρηση. Πόσες φορές, όμως μπορούμε να τρώμε την εβδομάδα κόκκινο κρέας ;
|
Περισσότερα...
|
Τους κινδύνους για την υγεία από την κατανάλωση και χρήση φοινικέλαιου επισημαίνει καθηγήτρια Επιδημιολογίας του Χάρβαρντ, η οποία το χαρακτηρίζει «καθαρό δηλητήριο» για την καρδιά.
|
Περισσότερα...
|
Το πρώτο πράγμα που συνήθως κάνουμε όταν φτάνουμε σε σημείο «φουσκώματος» είναι να πίνουμε σόδα για να νιώσουμε άμεσα ανακούφιση, ενώ μπορούμε να καταφύγουμε σε πιο υγιεινές και απλές λύσεις.
|
Περισσότερα...
|