Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πως η γιογκα μπορεί να βελτιώσει τη ζωή σου
yoga

Βελτιώστε το σώμα, νου και πνεύμα με τη γιογκα…

Ανεβάστε τη διάθεση σας.
Η τακτική γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην προστασία κατά της κατάθλιψης λόγω της κατευναστικής επίδρασης της άσκησης. Με πολλές από τις ασκήσεις σχεδιασμένες για την απελευθέρωση της έντασης των μυών, ενώ γυμνάζεστε θα νοιώσετε πιο ανάλαφροι και απαλλαγμένοι από τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν. Επίσης, βελτιώνει την αυτογνωσία και προσφέρει ευεξία.

Ανακουφίζει από το φούσκωμα.
Εκτός από την τόνωση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματός σας, η γιόγκα μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα του φουσκώματος. Πολλές από τις ασκήσεις περιλαμβάνουν συστροφή και κάμψη, η οποία θέτει ελαφρά πίεση στο στομάχι και τα έντερα σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ροής του αίματος σε αυτά, προσφέροντας ανακούφιση από οποιαδήποτε ενόχληση, χωρίς να παραβλέπουμε το γεγονός πως θα βελτιώσετε και τη σιλουέτα σας και θα αποκτήσετε ένα επίπεδο, στομάχι.
 
organic-life
 

Δυναμώνει τα οστά.
Η οστεοπόρωση είναι μια σοβαρή ασθένεια για τις γυναίκες, με μια στις τρεις να εκδηλώνει την πάθηση. Η γιόγκα μπορεί να αποτρέψει την οστεοπόρωση, καθώς μειώνει την κορτιζόλη, την ορμόνη του στρες, η οποία κατακρατεί το ασβέστιο και τη στερεί από τα οστά σας. Όσο περισσότερο ασβέστιο υπάρχει στα οστά σας, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.
 
 
 
Περιορίζει την κυτταρίτιδα.
Αν και δεν μπορείτε να εξαλείψετε εντελώς την κυτταρίτιδα, οι κινήσεις γιόγκα βοηθούν ώστε να αποβάλλετε τις τοξίνες από το σώμα σας, οι οποίες προκαλούν την αντιαισθητική όψη της φλούδας πορτοκαλιού στο σώμα. Οι πολλές στάσεις, βοηθούν ώστε το λεμφικό σύστημα να δουλεύει υπερωρίες, με αποτέλεσμα να αποβάλει γρηγορότερα τις τοξίνες και να συμβάλει στην τόνωση του κυκλοφορικού.

Καθαρίζει το μυαλό σας.
Η γιόγκα ανακουφίζει από τη συχνότητα και την ένταση των ημικρανιών και των πονοκεφάλων. Οι τακτικές συνεδρίες, μειώνουν τους πονοκεφάλους και συμβάλουν στη μείωση της πίεσης, με αποτέλεσμα να μπορεί να σας προσφέρει… καθαρό μυαλό !!!
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.