Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σου Τζοκ (su jok) η νέα μορφή βελονισμού για αυτοθεραπεία
18-su-jok 
 
Η θεραπεία σου-τζοκ εστιάζεται στην προσωπική φροντίδα της υγείας μας και προορίζεται για τον καθένα από εμάς που έχοντας ή μη, ιατρικές γνώσεις θέλει να συμβάλλει στην πρόληψη και διατήρηση της υγείας του σε οικείο περιβάλλον.
 
Βασισμένη στις παλάμες και τα πέλματα για την εντόπιση και ενεργοποίηση σημείων αντιστοιχίας, θεωρείται πιο αποτελεσματική από τις περισσότερες μεθόδους και φαρμακευτικές αγωγές.
 
Η σου-τζοκ είναι ένα καινούριο και άγνωστο ως τώρα έδαφος του βελονισμού, προσιτό, αποτελεσματικό και εφαρμόσιμο από τον καθένα από εμάς.
 
Συγκεντρώνεται εξ ολοκλήρου πάνω στις παλάμες και τα πέλματα. Στα κορεάτικα, «σου «σημαίνει χέρι «τζοκ» σημαίνει πόδι.
 
Ο νοτιοκορεατης καθηγητής Ιατρικής, Park Jae Woo, απέδωσε την μέθοδο Σου Τζοκ και την διδάσκει παγκοσμιως, θεωρωντας δεδομένο, πως «κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αποκτήσει γνώσεις για την θεραπεία των δικών του ασθενειών».
 
Λίγα λόγια για τη θεραπεία σου-τζοκ
Είναι εξαιρετικά εύκολη στην κατανόηση.
 
Για την χρήση της δεν απαιτείται ειδική ιατρική εκπαίδευση. Προορίζεται για αυτοθεραπεία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα στο προσωπικό του περιβάλλον.
 
Δεν απαιτεί ειδικές συνθήκες, εξοπλισμό και ακριβά εργαλεία.
 
Η εφαρμογή της είναι απολύτως ασφαλής, χωρίς δυσκολίες και περιορισμούς. Η μη σωστή εφαρμογή της δεν βλάπτει, απλά δεν παρουσιάζει αποτελέσματα.
 
Δεν υπάρχουν περιορισμοί ως προς την ηλικία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία τόσο από παιδιά, όσο και από ηλικιωμένους.
 
Χρησιμοποιείται για την θεραπεία του κάθε οργάνου, της κάθε άρθρωσης, του κάθε τετραγωνικού εκατοστού του σώματος. Δεν υπάρχουν περιορισμοί και αντενδείξεις για την εφαρμογή της.
 
Η αποτελεσματικότητά της στις περισσότερες ασθένειες είναι συγκρίσιμη με την υψηλότερη αποτελεσματικότητα νοσηλείας με θεραπευτικά μέσα και έχει σημαντικά χαμηλότερο ποσοστό υποτροπίων.
 
Είναι συμβατή με οποιοδήποτε άλλο είδος θεραπείας.
 
 
Χριστίνα Μπιτζανάκη
Διδασκαλία su jok
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 

 

 

Περισσότερες εναλλακτικές θεραπείες...

 

 

 

 

 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.