Το βιολογικό αρωματικό βότανο που έχεις στο ντουλάπι και προστατεύει από μικρόβια
04-rigani 
 
Η φύση έχει φροντίσει ώστε να θωρακίσει τον ανθρώπινο οργανισμό έναντι των μικροβίων και να θωρακίσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μέσα από τη χρήση ενός αρωματικού βοτάνου, το οποίο βρίσκεται σε κάθε σπίτι.
 
Το φυτό σύμμαχος, δεν είναι άλλο από τη γνωστή μας ρίγανη, η οποία εαν είναι και βιολογική, ακόμα καλύτερα...
 
Τα αιθέρια έλαια που περιέχει, όπως η θυμόλη και η καρβακρόλη, αναστέλλουν την ανάπτυξη των βακτηρίων της Pseudomonas aeruginosa και του Staphylococcus aureus, ενώ επίσης δεδομένα από το Μεξικό ισχυρίζονται ότι μπορεί να συμβάλλει στη θεραπεία προσβολής από την αμοιβάδα Giardia lamblia.
 
Επίσης, ποικίλα συστατικά της, όπως η θυμόλη και το ροσμαρινικό οξύ, μπορούν να δρουν ως αντιοξειδωτικά αναστέλλοντας τη διαδικασία οξείδωσης.
 
Ενα γραμμάριο ρίγανης εκδηλώνει 42 φορές μεγαλύτερη αντιοξειδωτική ικανότητα από αντίστοιχη ποσότητα μήλων, 12 φορές από την αντίστοιχη ποσότητα πορτοκαλιών και 4 φορές από την αντίστοιχη ποσότητα σμέουρων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.