Διαφήμιση
Διαφήμιση
Yoga για να εξασφαλίσετε αρμονία και ισορροπία
04-yoga
 
Yoga για να εξασφαλίσετε αρμονία & ισορροπία
 
Η γιόγκα είναι ένα σύστημα τεχνικών με ιστορία 5.000 χρόνων, που σκοπό έχει να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε έναν κόσμο εσωτερικής και εξωτερικής αρμονίας, υγείας και πνευματικότητας. Αποσκοπεί στην εξισορρόπηση σώματος, νου και συναισθημάτων και γενικότερα στη διατήρηση και βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας.
 
Για ποιές περιπτώσεις ενδείκνυται
Η πλειοψηφία των ανθρώπων που έχουν εξασκήσει τις τεχνικές της γιόγκα, βιώνουν μείωση των σωματικών πόνων και της νευρικής υπερέντασης (στρες), βελτίωση σε προβλήματα όπως αϋπνίες, πονοκέφαλοι, δυσκοιλιότητα, αρθρίτιδα, διακοπάθεια, αυχενικό σύνδρομο, σκολίωση κ.λπ.
 
organic-life
 
 
Πιο συγκεκριμένα η γιόγκα βελτιώνει το μυϊκό σύστημα, φτιάχνει το σώμα, καλλιεργεί ευλυγισία, δύναμη και αντοχή, καταπολεμά το στρες, θεραπεύει μυοσκελετικές ασθένειες, ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα, κάνει καλό στην καρδιά και στο νευρικό σύστημα.
 
Πώς θεραπεύει;
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το 90% των δυνατοτήτων του εγκεφάλου είναι σε λανθάνουσα κατάσταση και παραμένει αναξιοποίητο. Η γιόγκα βοηθά να ενεργοποιηθεί το κρυμμένο δυναμικό του ανθρώπινου νου και της δημιουργικότητάς του.
 
Μέσα από σωματικές κινήσεις και στάσεις που περιλαμβάνουν κάμψεις και πιέσεις, με τη βοήθεια αναπνευστικών τεχνικών που οξυγονώνουν τον οργανισμό και με διάφορες μεθόδους χαλάρωσης που στηρίζονται στην αυτοσυγκέντρωση και το διαλογισμό, θα μάθετε να χαλαρώνετε και να αναζωογονείτε το σώμα και το νου, καθώς και πως μπορείτε να αναπτύξετε γερό αμυντικό σύστημα, ήρεμο, διαυγή, συγκεντρωμένο νου και συναισθηματική ευεξία, με αυξημένη αντοχή απέναντι σε δυσμενείς εξωτερικές επιδράσεις.
balloon-tsantes
 
 
 
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα: Εξασφαλίζει ευλυγισία, αρμονία και χαλάρωση, στοιχεία σημαντικά για την ψυχική και σωματική ισορροπία του οργανισμού.
 
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα: Η γιόγκα μπορεί να έχει θεραπευτικά οφέλη για τον οργανισμό, μόνο αν συνδυαστεί με μια ευρύτερη ψυχοσωματική ευεξία ως στάση ζωής.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.