Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ξέμεινες από… οδοντόκρεμα ; Εναλλακτικές λύσεις για σωστή στοματική υγιεινή
07-odontokrema 
 
Ξέμεινες από οδοντόκρεμα και τα καταστήματα είναι κλειστά ή έστω δεν είσαι σε... mood να πας για ψώνια ; Μην αγχώνεσαι υπάρχει λύση…
 
organic-life
 
Μπορείς να βουρτσίσεις το δόντια σου με στεγνή την οδοντόβουρτσα. Φυσικά δε θα έχεις την αίσθηση φρεσκάδας ή το ευωδιαστό άρωμα, αλλά τουλάχιστον θα καθαρίσεις το στόμα σου και θα προφυλάξεις τα ούλα σου, από τυχόν ασθένειες.
 
Η συνταγή της… γιαγιάς, θέλει εναλλακτικά να βουρτσίζεις τα δόντια σου με αλάτι. Βρέξε την οδοντόβουρτσα σου, τοποθέτησε λίγο αλάτι και χρησιμοποίησε το, όπως θα έκανες εάν είχες οδοντόκρεμα.
 
balloon-tsantes
 
 
Εμείς θα σου προτείναμε όταν πας την επόμενη ημέρα να προμηθευτείς οδοντόκρεμα, να επιλέξεις μια βιολογική οδοντόκρεμα, χωρίς φθόριο και λοιπές επικίνδυνες ουσίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.