Διαφήμιση
Διαφήμιση
Πως να διώξεις το άγχος και να χαλαρώσεις, με 6 ασκήσεις yoga
29-yoga

Πως η yoga μπορεί να σε χαλαρώσει και να προσφέρει ευεξία, το ήξερες. Δε γνώριζες όμως το πως θα τα καταφέρεις.
 
Ετσι λοιπόν σου παρουσιάζουμε 6 ασκήσεις για να διώξεις την ένταση.

Οι ασκήσεις αυτές έχουν δυναμωτική δράση όταν γίνονται με τρόπο ρυθμικό και κατευναστική όταν γίνονται με κινήσεις αργές.
 
 
organic-life


1η άσκηση
Όρθιοι, με τα πόδια ενωμένα και πολύ ίσια την πλάτη, ενώστε τις παλάμες μπροστά στο θώρακα. Στην εισπνοή, τεντώστε τα χέρια οριζόντια και μετά φέρτε τα πάνω από το κεφάλι. Σπάστε λίγο την πλάτη και σηκώστε το κεφάλι σαν να θέλετε να δείτε τα χέρια σας.

2η άσκηση
Στην εκπνοή, σκύψτε μπροστά από τα ισχία και λυγίστε ελαφρά τα γόνατά σας, μέχρι ν’ ακουμπήσετε το πιγούνι στα γόνατα.
Βάλτε τις παλάμες στο πάτωμα στο πλάι των ποδιών σας και μετά τεντώστε τα πόδια όσο περισσότερο μπορείτε. Μετρήστε τρεις αναπνοές.

3η άσκηση
Εισπνέοντας, φέρτε μακριά πίσω σας το δεξί σας πόδι, ώσπου να νιώσετε ένα τράβηγμα στη βουβωνική χώρα και ν’ ακουμπήσουν τα γόνατα και ο ταρσός στο πάτωμα.

Το αριστερό πόδι είναι κάθετο στον αστράγαλο. Τώρα, σπρώξτε τη λεκάνη προς το πάτωμα και φέρτε το στήθος μπροστά. Μείνετε σ’ αυτή τη θέση επί τρεις αναπνοές.

4η άσκηση
Εισπνεύστε, κολλήστε ολόκληρο το σώμα στο πάτωμα, τεντώνοντας καλά τα πόδια και ανασηκώστε το θώρακα για να κοιτάξετε μπροστά. Σφίξτε τους αγκώνες στο πλάι του σώματος.
 
 
balloon-tsantes


5η άσκηση
Εκπνέοντας, στηριχθείτε στα χέρια σας και σηκώστε σιγά-σιγά τη λεκάνη ώστε να σχηματίσει το σώμα σας ένα τρίγωνο, Μείνετε σ’ αυτή τη θέση επί τρεις αναπνοές.

6η άσκηση
Σε όρθια στάση, φέρτε τα χέρια πάνω από το κεφάλι, σηκώστε το κεφάλι σαν να θέλετε να δείτε και μετά, εκπνέοντας, φέρτε τις παλάμες μπροστά στο στήθος για να ξαναβρεθείτε στην αρχική θέση.

Μείνετε έτσι όσο χρειάζεται για να αποκτήσετε ξανά ήρεμη αναπνοή.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.