Διαφήμιση
Διαφήμιση
10.000 € αμοιβή σε όποιον αποκαλύψει τον δράστη με τις φόλες στη Β. Εύβοια
21-foles 
10.000 € αμοιβή προσφέρει το φιλοζωικό σωματείο Β. Εύβοιας σε όποιον αποκαλύψει το όνομα του δράστη που σκοτώνει σκυλιά σκορπώντας φόλες.
 
Η αλήθεια είναι, πως υπάρχουν πολλοί ανώμαλοι, οι οποίοι οδηγούν σε μαρτυρικό θάνατο δεκάδες ζώα στην Ελλάδα.
 
Ευχόμαστε τουλάχιστον στην περίπτωση της Εύβοιας, λόγω της μεγάλης αμοιβής που προσφέρεται, να ανοίξουν τα στόματα και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης.
 
Ακολουθεί η ανακοίνωση από το σωματείο:
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΗΡΑ:
 
Το Φιλοζωικό Σωματείο Β.Ευβοίας Ηρα δεινει αμοιβή σε όποιον μιλήσει για τον φονιά που σκορπά τον θάνατο αμοιβή 10.000ευρω.
 
Επικήρυξη10.000 ευρω για το δολοφόνο που σκορπά το θάνατο με φόλες στην Ιστιαία Βόρειας Εύβοιας
Έκκληση βοήθειας προς το σύνολο του φιλοζωικού κόσμου.
 
Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στη δυσάρεστη θέση για άλλη μια φορά να επικηρύξουμε ένα απάνθρωπο δίποδο κτήνος που κυκλοφορεί ανάμεσα μας και σκορπά το θάνατο σε άτυχα αδέσποτα πλάσματα αλλά και οικόσιτα ζώα.
 
Τελευταίο θύμα του ένας σκυλάκος με οικογένεια που τον αγαπούσε πολύ και με αγωνία έψαχνε τα τελευταία 24ωρα να τον βρει.
 
Δυστυχώς το σκυλάκι βρέθηκε σε ένα έρημο οικόπεδο, δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Παραθέτουμε το συγκλονιστικό μήνυμα της οικογένειας που ραγίζει καρδιές:
 
«Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια, το ενδιαφέρον και τις πολλές κοινοποιήσεις και τα μηνύματα που είχαμε. Δυστυχώς, ο σκύλος μας βρέθηκε σήμερα το πρωί σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο της Ιστιαίας σε άσχημη κατάσταση καθώς έπεσε θύμα φόλας.
 
Κι αυτό γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι που αυτοαποκαλούνται ‘άνθρωποι’ φαρμακώνουν αθώες ψυχές. Παρακαλούμε την κοινωνία (δήμος, κοινότητα και όποιον γνωρίζει κάτι για τους υπεύθυνους αυτού του 'μακελειού' που πραγματοποιείται τις τελευταίες βδομάδες) να κάνει επιτέλους κάτι. Μην αφήσετε να υπάρξουν άλλα ζωάκια θύματα στην περιοχή μας.
 
Μιλήστε και δραστηριοποιηθείτε γιατί μόνο όταν εκθέτεις απολύτως ένα έγκλημα, ένα πρόβλημα, ενδεχομένως και η κοινωνία, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με αυτό, να μπει στη διαδικασία να το σταματήσει, να το λύσει.
 
Κι αν ακόμα δεν αγαπάτε τα ζώα σκεφτείτε τουλάχιστον εσείς που ανεξέλεγκτα πετάτε δηλητήρια στα πεζοδρόμια ότι αυτά μεταφέρονται με τις σόλες των παπουτσιών μέσα στο σπίτι και εκεί που παίζουν μικρά παιδιά και αφήνουν τα παιχνίδια τους».
Το Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας ΗΡΑ, στέκεται δίπλα σε κάθε φιλόζωο πολίτη, έχει ενημερώσει τις Αστυνομικές Αρχές της Βόρειας Εύβοιας για όλα τα περιστατικά κακοποίησης και εξόντωσης ζώων στην περιοχή.
 
Σύντομα, θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης στην περιοχή για το νέο Φιλοζωικό Νόμο, τα πρόστιμα και τις ποινικές κυρώσεις.
 
Οι Δήμοι της Βόρειας Εύβοιας εξακολουθούν να αδιαφορούν!!! Οι νομικοί σύμβουλοι της ΗΡΑΣ θα αναλάβουν πλέον μέσω της δικαστικής οδού να πιέσουν προς πάσα κατεύθυνση να τηρηθεί το αυτονόητο, η εφαρμογή της ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ!
 
Όποιος γνωρίζει κάτι για το δολοφόνο που σκορπά το θάνατο στην Ιστιαία της Βόρειας Εύβοιας,παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ΗΡΑ και τις Αστυνομικές Αρχές.
 
Ο δράστης έχει επικηρυχθεί με το ποσό της τάξεως των 10.000 ευρώ!
 
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΗΡΑ - Τηλ: 6987920937
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.