Διαφήμιση
Διαφήμιση
Συνελήφθη στο Γέρακα 75χρονη, επειδή έριχνε φόλες στις γάτες.
02-fola 
 
Συνελήφθη από την αστυνομία, 72χρονη, η οποία σκόρπαγε φόλες στην οδό Μονή Αρκαδίου στο Γέρακα, ύστερα από καταγγελία κατοίκου της περιοχής, η οποία την εντόπισε.
 
Η καταγγέλλουσα που υποψιαζόταν την ηλικιωμένη για την εξόντωση των αδέσποτων της περιοχής, πήγε στις 28/02/2016 στο σημείο που η 75χρονη είχε αφήσει τη σακούλα και μυρίζοντας το περιεχόμενο αντιλήφθηκε ότι εκτός από κοτόπουλο είχε ρίξει και κάποια χημική ουσία και έτσι κάλεσε την Αστυνομία.
 
Οι αστυνομικοί κατέφθασαν επί τόπου πολύ γρήγορα συνέλαβαν την 75χρονη γυναίκα που παραδέχτηκε ότι είχε ανακατέψει τα κομμάτια του κρέατος με φυτοφάρμακο. Η ηλικιωμένη οδηγήθηκε στο Α.Τ. Γέρακα στο πλαίσιο του αυτοφώρου και λίγο πριν τις 23:00 αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της.
 
Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο Γέρακα υπάρχουν 100δες γάτες οι οποίες έχουν μετατρέψει τις αυλές και τους κήπους, σε τόπους απροσπέλαστους από τα περιττώματα των γατών.
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Περισσότερα από την ενότητα κατοικίδια και ζώα...

 

 

 

 

 

 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.