Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σκυλιά τραυμάτισαν σοβαρά 50χρονο. Η ιδιοκτήτρια δε μπόρεσε να τα συγκρατήσει
14-skilos 
 
Σκυλιά επιτέθηκαν σε 50χρονο άνδρα στην Κομοτηνή, όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, τον κάλεσαν για επισκευή στο σπίτι.
 
Σύμφωνα με το e-evros.gr, ο άνδρας σώθηκε από έναν εκπαιδευτή σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο, όταν άκουσε γυναικείες κραυγές σε οίκημα εντός της ΒΙΠΕ Κομοτηνής και πλησίον της υπηρεσίας του.
 
Όταν πλησίασε, είδε τον άνδρα να δέχεται επίθεση από δύο σκύλους 80 κιλών ο καθένας, οι οποίοι ανήκουν σε ζευγάρι που διέμενε στο οίκημα.
 
Ο άτυχος άντρας πήγε στο οίκημα αφού κλήθηκε από το ζευγάρι προκειμένου να επιδιορθώσει την κεραία του σπιτιού τους όμως τα δύο σκυλιά έπεσαν κατευθείαν επάνω του, με την ιδιοκτήτριά τους να προσπαθεί να σώσει τον άνδρα αλλά μάταια.
 
Στο σημείο έσπευσε ο εκπαιδευτής σκύλων της 4ης ΕΜΑΚ και κατάφερε να τραβήξει τα δύο σκυλιά από τον άτυχο άνδρα με τη βοήθεια των Πυροσβεστών της ΒΙΠΕ.
 
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άνδρας διακομίστηκε στο ΠΓΝΕ της Αλεξανδρούπολης με ακατάσχετη αιμορραγία και πολλαπλά βαθιά δαγκώματα, κυρίως σε χέρια και πόδια.
 
Ο άνδρας, χειρουργήθηκε από τους αγγειοχειρουργούς του ΠΓΝΕ με επιτυχία και αποκαταστάθηκε και η κομμένη αρτηρία του ενός του χεριού, εξέλιξη η οποία όμως δε πήγε καλά αφού παρουσίασε επιπλοκή με αποτέλεσμα να επαναληφθεί το χειρουργείο.
 
Ο κίνδυνος έχει ξεπεραστεί όμως η κατάσταση παραμένει σοβαρή για την υγεία του 50χρονου.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.