Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αφησαν το σκυλί στο αυτοκίνητο και τους έσπασαν το τζάμι
 
Ένα νεαρό ζευγάρι ασυνείδητων, άφησαν το σκυλί τους μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και έφυγαν. Αν και τα παράθυρα ήταν ελαφρώς ανοικτά, το σκυλί κινδύνευε να πεθάνει από θερμοπληξία.
 
Τότε ένας άνδρας ανέλαβε δράση σπάζοντας το τζάμι, με τους συγκεντρωμένους να αποθανατίζουν το γεγονός.
 
Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα Will Costa, η διάσωση πραγματοποιήθηκε στο Οντάριο το Σάββατο και αφού προηγουμένως περίμεναν για 50 λεπτά μην εμφανιστούν οι ιδιοκτήτες.
 
Η θερμοκρασία στην περιοχή έφτασε τους 30 βαθμούς Κελσίου και σύμφωνα με τον ίδιο η ζέστη μέσα στο αυτοκίνητο ήταν αβάσταχτη για το σκυλί που είχαν κλειδώσει εκεί.
 
Ο Costa βρισκόταν σε φεστιβάλ και άκουσε την ανακοίνωση για το σκυλί που ήταν κλεισμένο σε αυτοκίνητο. Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. «Όταν το άκουσα δεν μπορούσα να το πιστέψω, έκανε τόσο πολλή ζέστη», πρόσθεσε.
 
Τότε είδε έναν άνδρα να παίρνει μια πέτρα από έναν κήπο και να επιχειρεί να σπάσει το παράθυρο ενώ διάφοροι παρευρισκόμενοι βιντεοσκοπούσαν όσα συνέβαιναν.
 
Τελικά ο άνδρας έσπασε το παράθυρο και έβγαλε τον ταλαιπωρημένο σκύλο.
 
Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία και σύμφωνα με τον Costa συνελήφθη ένα νεαρό ζευγάρι που πιστεύεται πως ήταν οι ιδιοκτήτες του σκύλου.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.