Διαφήμιση
Διαφήμιση
2.000 λίρες ξόδεψε για να... παντρέψει τα σκυλιά της !!!
10-gamos-skilon 
 
Και εκεί που λες πως τα έχεις δει όλα, έρχεται μια είδηση που σε στέλνει αδιάβαστο. Αυτή τη φορά, κουφαθήκαμε όταν διαβάσαμε πως μια 41χρονη ξόδεψε 2.000 λίρες για να παντρέψει τα... σκυλιά της !!!

«Τα μωρά μου είχαν το γάμο που ονειρεύονταν και που ήθελαν» δήλωσε η Alma Padillia η οποία φρόντισε να χαρίσει στους νεονύμφους ακόμα και τριόροφη τούρτα απο σκυλοτροφή.
 
10-gamos-nifi

Ο Elvis και η Bella, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Dogs Country Club στο Μάντσεστερ, με την ιδιοκτήτρια να δηλώνει συγκινημένη:
«Ήξερα ότι οι δύο τους έπρεπε να παντρευτούν και να συνειδητοποιήσουν ότι προορίζονται στο να περάσουν τη ζωή τους μαζί.
 
Παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο και ήθελα τα σκυλιά να έχουν το γάμο που εγώ δεν μπορούσα να έχω. Ήταν μια όμορφη μέρα αλλά πολύ αγχωτική για μένα γιατί έπρεπε να βεβαιωθώ ότι τα μωρά μου είχαν το γάμο που ονειρεύονταν και που ήθελαν».
 
Αντε βρε και στα δικά μας οι ανύπαντροι
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.