Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σκυλί βραβεύτηκε επειδή εντόπισε 550 περιπτώσεις καρκίνου
09-skilos 
Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις, στις οποίες σκύλοι «μυρίζουν τον καρκίνο» των αφεντικών τους, με αποτέλεσμα να έχουν σώσει ζωές.
 
Η Daisy ένα λαμπραντόρ 12 ετών, εντόπισε περισσότερες από 550 περιπτώσεις καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου και της ιδιοκτήτριας της, η οποία όπως αποδείχτηκε παρουσίασε καρκίνο στο στήθος σε πρώιμο στάδιο.
 
09-skilos3
 

Για αυτό το λόγο βραβεύτηκε με Blue Cross Medal για τη συνεισφορά της στον αγώνα της πρόληψης και της καταπολέμησης του καρκίνου.

Εχει την ικανότητα να μυρίζει το ισοδύναμο μιας σταγόνας αίματος σε δύο πισίνες έκτασης ολυμπιακών διαστάσεων και θα μπορούσε να ανοίξει νέους δρόμους στη διάγνωση του καρκίνου.
 
09-skilos2
 
09-skilos4

Σε ένα ειδικό εργαστήριο το εκπαιδευμένο σκυλί μυρίζει δείγματα που λαμβάνονται από ασθενείς. Κάθε ένα περιέχει 0,5 ml ούρων, ποσότητα που μετά βίας διακρίνεται με γυμνό οφθαλμό.

Οι εκπαιδευτές έχουν τοποθετήσει δείγματα από ασθενείς με προστάτη, καρκίνο της ουροδόχου κύστης ή καρκίνο των νεφρών, με άλλα υγιή δείγματα. Το σκυλί μυρίζει κάθε δείγμα για ένα δευτερόλεπτο και ανιχνεύει τα ύποπτα.
 
Μόλις ανιχνεύσει κάποιο, κοκαλώνει και κοιτάζει τον εκπαιδευτή της στα μάτια. Εως τώρα έχει ποσοστό επιτυχίας 93% !!!
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.