Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ιδιοκτήτες γαϊδουριών επιτέθηκαν σε ακτιβιστές στη Σαντορίνη
01-gaidouria
 
Ένα παγκόσμιο κίνημα και κατακραυγή, έχει προκαλέσει η κακοποίηση ζώων στη Σαντορίνη, στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης τους, για τουριστικούς σκοπούς.
 
Αν και υπάρχει ήδη τελεφερίκ για το σκοπό αυτό, φαίνεται πως αποτελεί μια κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία όμως πλέον, με τη δημοσιότητα που έχει πάρει, έχει αρχίσει και αφυπνίζει συνειδήσεις.
 
organic-life
 
Ετσι λοιπόν στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης για την εκμετάλλευση και κακοποίηση των ζώων, ακτιβιστές κρατώντας πλακάτ, διαδήλωσαν ειρηνικά, χωρίς καν να παρεμποδίζουν τη διέλευση των ζώων.
 
Όπως όμως φαίνεται και από τα πλάνα που ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook, η κα Konstantina Lyrou, ξαφνικά ιδιοκτήτες ζώων, τους επιτέθηκαν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σου αρέσει το organiclife.gr / Like... έκανες ;

 
 
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

organiclife.gr | 2019 | βιολογικά προϊόντα | Sitemap | Don`t panic, live... Organic !!! 
Organic Life. Οδηγός αγοράς βιολογικών προϊόντων και εναλλακτικών θεραπειών
 
Η ιστοσελίδα, χρησιμοποιεί cookies, με σκοπό την ομαλή λειτουργία της. 
............................................................................................................................................
Σημ.: Ολα τα άρθρα υγείας και λοιπές αναρτήσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα, έχουν καθαρά και μόνον ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη συμβουλή του ιατρού σας.